Hajdú-Bihar
2023-09-15

Kizárólag műszaki mentések voltak csütörtökön

Négy közúti baleset történt tegnap.

Hajdúböszörményben, a Mátyás király körút és a Hadházi utca kereszteződésében két autó ütközött össze csütörtök reggel. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Lesodródott az útról, majd fának csapódott egy autó Balkány és Nyíradony között, csütörtök délelőtt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét a helyszínen megvizsgálta. A műszaki mentést figyelő járművezetők közül kettő egymásnak ütközött, ezért a tűzoltókra ott is szükség lett. A járműveket átvizsgálták és áramtalanították valamint a helyszínt biztosították.

Egy fűzfa dőlt ki csütörtökön Püspökladányban, az Attila utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el a fát.

Egy húsz méter magas fa ága hasadt ketté Hajdúszoboszlón, a Rácz Farkas utcában. A város hivatásos tűzoltói létrán keresztül a faágat levágták motoros láncfűrésszel.

Az M3-as autópályán, Hajdúnánás közelében egy autó szalagkorlátnak ütközött. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Lehasadt egy fa több ága Debrecenben, a Szabó Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át kézi erővel távolították el az ágakat.

Egy rakomány nélküli nyerges vontató lesodródott és félig az árokban állt meg Hajdúböszörmény és Hajdúvid között az úton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy Daru segítségével emelték ki a járművet az árokból. A sofőr nem sérült meg.

 

Lezárt akta: 4000 forintot zsákmányolt

Új eljárásokkal kezelik a zöldhályogot a debreceni Szemklinikán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek