Hajdú-Bihar
2023-06-27

Hétfői műszaki mentések

Három közúti baleset is történt hétfőn a vármegyében.

Villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi hétfőn reggel Nádudvaron a Fő utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Lehasadt egy nagy méretű fa egyik ága tegnap reggel Balmazújvároson, egy telephelyen . A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. 

Lehasadt egy nagyméretű fa ága tegnap délelőtt Nagyhegyesen a Kossuth utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével közelítették meg a fa lombkoronáját, majd láncfűrésszel eltávolították az ágat. 

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze hétfőn kora délután Debrecenben, a Hajnal utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. 

Árokba hajtott egy kisbusz kora délután Bihartorda és Bakonszeg között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Pilecki kapitány

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek