Hajdú-Bihar
2023-04-11

Húsvéti hétvégén történt

A hétvégén több közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat.

Csütörtök hajnalban Hajdúszoboszlón, a Bajcsy-Zsilinszky utcában bútorok égtek. A lakót a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók menekítettek ki, majd átadták őt a mentőszolgálatnak. A házban volt három gázpalack is, amiket a tűzoltók kivittek, hogy azok ne sérüljenek meg a hőtől. A lángokat végül egy vízsugárral oltották el a tűzoltók.

Hajdúszovát külterületén, a Földesi út és az Aranyosi út kereszteződésében két autó ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Tűz volt csütörtökön, Balmazújvároson, a Semsey Andor utcában. Egy vendéglátó egység egyik helyiségének a teteje égett hús négyzetméteren. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Péntek reggel egy nyolc méteres szilfa gyökerestől kifordult Debrecenben, a Meszesi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a fát motoros láncfűrésszel kivágták.

Tűz keletkezett péntek este egy lakóház mögötti teraszon Debrecen-Halápon, a Pipóhegyen. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A ház két lakója nem sérült meg, de ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Izzott a falban egy könnyűszerkezetes nyaraló épület egyik gerendája péntekről szombatra virradó éjjel Balmazújváros közelében, a Keleti főcsatorna partján. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották a füstölő oldalfalat és a mennyezetet, majd puttonyfecskendő segítségével eloltották az izzó részeket.

Korom égett egy családi ház kéményében szombaton a délelőtt Hosszúpályiban, a Kölcsey Ferenc utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a kéményt kéziszerszámokkal kitakarították. A tűz nem terjedt tovább.

Füstölt egy személygépkocsi szombaton este Vámospércs és Nyírábrány között, a 48-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, áramtalanították majd a forgalmi akadályt megszüntették.

Vasárnap hajnalban egy autó az árokba csúszott Konyár közelében. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Délután két autó ütközött össze Nyírábrányban, a Határőr utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el és a törmeléket takarították el az útról. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy nyolc méteres díszfa lazult meg vasárnap a debreceni Ormós Lajos utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók létrán át motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal távolították el a fát.

Este újra balesethez riasztották a debreceni tűzoltókat. Két autó ütközött össze Debrecenben, a Vámospércsi út és a Kondoros utca kereszteződésében. Az egység a gépjárművek áramtalanították és átvizsgálták. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított a helyszínről.

Hétfő délelőtt egy autó a szalagkorlátnak ütközött Hajdúböszörmény közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. Az autó vezetője nem sérült meg.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Bartók Béla és a Dorottya utca kereszteződésében, hétfő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták. A mentőszolgálat négy embert szállított kórházba.

Debrecenben, a Nyíl utca és Damjanich utca kereszteződésében két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert szállított kórházba.

Metallica-albumpremier a mozikban

Több mint 120 ittas sofőrt talált a rendőrség Budapesten

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek