Hajdú-Bihar
2021-12-07

Balesettel indult a hét

Hétfő hajnalban Debrecen közelében a 4-es számú főúton két teherautó ütközött össze.

A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az egyik sofőrt feszítő vágóval szabadították ki az összeroncsolódott kamion fülkéjéből. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy a rakományok szétszóródtak és az üzemanyag is folyt a járművekből. A teherautók egy közvilágítási oszlopot is kiütöttek, ezért az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre siettek. A mentőszolgálat a két sofőrt kórházba szállította.

Egy fa borult az úttestre Debrecenben, a Pallagi úton. A fa forgalmi akadályt képezett, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy kisbusz egy vonattal ütközött össze a vasúti átjárónál Sárándon, a Debreceni utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járművek átvizsgálását végezték el és áramtalanították a kisbuszt. A kisbusz egyik utasát a mentőszolgálat kórházba szállította. A vonaton húszan ültek, ők nem sérültek meg, őket egy mentesítő busz szállította tovább.

Hétfő délután elgázolt a vonat egy embert Debrecenben, a Keresszegi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a vonaton tartózkodó kétszáz utasnak a mentesítő járatra segítettek átszállni. 

 

 

Fotó: Debreceni HTP

A legsokszínűbb eszközrendszerrel segítik a magyar sertéságazatot

Koronavírus: 309 új eset Hajdú-Bihar megyében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek