Egyetemi Élet
2024-04-04

Karneváli éjszaka a TTK-val

Színpompás díszek, vörös szőnyeg, maszkok. Impozáns karnevállá alakult át a Klinika Egyetemi klubja március 7-én a TTK Szakok éjszakáján.

A bulinak helyet adó térre rá se lehetett ismerni. A bejáratot elhagyva vörösszőnyeg díszítette a padlót, a plafonra függesztett lufik sokasága pedig megidézte az olasz város monumentális eseményét. Idén másodjára rendezték meg a Szakok éjszakáját, ami már tavaly is hatalmas sikert aratott más tematikával, ám a szervezők ezen alkalommal is kitettek magukért, így a várva várt teltház már a nyitási órákban megvalósulni látszott.

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is készültek hazai különlegeségekkel. Különböző borokat kóstolhattak a résztvevők a Tokaji- és a Csopaki borvidék felhozatalából, emellett hazánk legfinomabb párlataival is kedveskedtek a rendezvény szervezői, köztük Nádudvari Sándor, az est házigazdája.

Külön kiemelendő, hogy nem csak hallgatók jelentek meg nagy számmal, de számos PHD hallgató és egyetemi oktató is részt vett az eseményen. „Annak kifejezetten örülünk, hogy 20 oktató van itt. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy megismerkedjenek a tanárok és hallgatók. A cél a szakok közti kapcsolat erősítése, amit különböző tematikus játékokkal és sörponggal igyekeztünk megvalósítani.” – nyilatkozta Kovács Patrik, a Természettudományi és Technológiai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

Éjfélre a maszkok lehulltak, a fények villódzó színjátéka betöltötte a teret és az éjszaka további részét a Loving Arms formáció zenéje biztosította, akik feledhetetlen bulit varázsoltak.

Dér Amarilla, DEHDK PR- és Sajtóiroda, fotó: Treszkai Eszter 

Kimarad az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhely

Fókuszban a jövő

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek