Egyetem Tér
2023-09-25

A női futsalosok 16 gólt lőttek a bajnokin

A Debreceni Egyetem jégkorongozói utolsó edzőmeccsüket játszották a szezonban. Női futsalcsapatunk erődemonstrációt tartott a DESOK-ban. A kézilabdázók és a labdarúgók vereséget szenvedtek.

Jégkorong
Sérülések miatt tartalékosan állt fel a DEAC a DVTK elleni utolsó felkészülési mérkőzésen. A Debreceni Jégcsarnokban rendezett találkozón a vendégek az első két harmad után négygólos előnyben voltak, ám az utolsó játékrészre felpörögtek a fekete-fehérek és három gólt szerezve szorossá tették az állást. Az egyenlítést nem sikerült kiharcolni, sőt a végén a DVTK újabb találattal beállította a 3-5-ös végeredményt. A DEAC legközelebb már tétmeccset játszik: szeptember 29-én szintén a borsodiakkal találkozik az Erste Liga nyitányán.

Futsal
A DEAC női futsalosai az NB I 3. fordulójában a Csepelt fogadták a DESOK-ban, ahol a mieink valósággal átgázoltak ellenfelükön, hiszen 16-0-s hazai sikerrel zárult a találkozó. Együttesünk három kör után hibátlan mutatóval vezeti a tabellát, és külön érdemes kiemelni az imponáló, 26-0-s gólkülönbséget.

Labdarúgás
Az előző öt fordulót veretlen mutatóval záró DEAC labdarúgócsapata az NB III Északkeleti csoportjának idei kiírásában még nyeretlen Tiszafüredet látta vendégül vasárnap délután. A két gárda formáját látva sokan azt gondolták, hogy Urbin Péter legénysége megszerzi a három pontot, ám sajnos nem ez történt, meglepetésre a vendégek nyertek 2-0-ra.

Kézilabda
A DEAC férfi kézilabdacsapata szombaton az NB I/B első három fordulóját veretlen mérleggel teljesítő Békés otthonában vizitált. Az első félidő nem sikerült igazán jól az egyetemi gárdának, hiszen hétgólos hátránnyal vonult szünetre. A második játékrészben feljavult Mándi Norbert tanítványainak a teljesítménye, ám így is a hazaiak nyertek 28-27-re.

Két lovasunk harmadik lett az ob-n

Jubilánsait köszöntötte az ÁOK

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek