Egyetem Tér
2023-08-16

Mindenkit vár a stUDinnovate Program

Megújult formában várja a jelentkezőket a stUDinnovate Program, amely lehetőséget teremt a Debreceni Egyetem hallgatói számára, hogy megvalósíthassák innovatív elképzeléseiket.

A stUDinnovate programnak köszönhetően olyan üzleti ismereteket és vállalkozói kompetenciákat lehet elsajátítani, amelyek segítik a hallgatókat abban, hogy fejlesztéseiket a piacon is hasznosítani tudják.

Az októberben induló új programra valamennyi szakról egyénileg és csapatban is lehet pályázni és az ötleteket tekintve sincs semmilyen területi megkötés.

A szervezők azok jelentkezését is várják, akik szeretnének részt venni az új ötletek kidolgozásában, de egyelőre még nincs saját elképzelésük, mivel a program egy ötletgeneráló workshoppal indul.

A stUDinnovate Programot magyar nyelven rendezi az Innovációs Ökoszisztéma Központ a Debreceni Egyetem Bsc, MSc, osztatlan képzés, valamint PhD tanulmányok keretében jogviszonyban álló hallgatóinak, akik négy hónap alatt az innovatív vállalkozói karrierpálya kialakításához szerezhetnek ismereteket.

A program zárásaként az elkészült terveket szakmai zsűri értékeli majd, a legjobb ötletek kidolgozói pedig lehetőséget kapnak az Innovációs Ökoszisztéma Központ további programjaiban való részvételre, amelyek akár pénzügyi támogatással is segítenek megvalósítani a jövőbe mutató elképzeléseket.

A stUDinnovate Program pályázati felhívása és a jelentkezési lap a https://techtransfer.unideb.hu/hu/csatlakozz-az-innovativ-egyetemi-kozosseghez oldalon érhető el.

Sajtóközpont – BZs-SzL

Barbie – filmajánló

Végre a jégen

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek