Egyetem Tér
2023-05-09

Forgalomkorlátozás az Auguszta telepnél

Útfelújítás miatt félpályás forgalomkorlátozást vezetnek be Debrecenben a Móricz Zsigmond körúton, a DE Klinikai Központ Auguszta telep bejáratának közelében május 10-én, szerdától előreláthatólag 10 napra. Az érintett szakaszon jelentős torlódás várható.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ II-es, Auguszta telep előtt csaknem 200 méter hosszan zárják le a fél útpályát szerdától. Az Auguszta Gyógyszertár és a Móricz Zsigmond körúti parkoló közötti útszakasz burkolatának javítása miatt a közlekedés váltakozva halad az érintett útszakaszon, a forgalmat lámpák irányítják majd.      

Aki teheti, ne a Móricz Zsigmond körút felől közelítse meg az DE KK I-es telepet, lehetőség szerint használja a Pallagi úti, vagy Dóczy József utcai kapukat. Az építkezés ideje alatt továbbra is be lehet hajtani a DE KK Auguszta telepére, azonban jelentős torlódásra kell számítani a környéken. A munkálatok előreláthatóan május 20-ig tartanak.   

Az Auguszta telepen belül is forgalmi rend változásra kell számítani, mivel május 8-án elkezdődött az új haemodinamikai labor elhelyezésére szolgáló új épületrész építése, amely a szerkezetépítés idején, 3-4 hónapon keresztül jelent forgalmi többletterhelést.  

Elhunyt Máthé Erzsi, a nemzet színésze

A DEAC terepfutói teljesítették az Ultrabalatont

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek