Egyetem Tér
2022-01-03

​​Szerdán nyílt nap az ÁJK-n

Nyílt napokon mutatja be a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, hogy mit lehet náluk tanulni. Az online formában sorra kerülő rendezvényeken szinte minden megtudható az ÁJK-s képzésekről.

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának (ÁJK) első nyílt napját január 5-én, szerdán 17 órától tartják. A programon a pályaválasztás előtt állókkal ismertetik például a felvételi eljárás folyamatát, bemutatják a képzéseket, a hallgatói életet és az oklevél megszerzését követő karrierlehetőségeket. Levetítik a kart bemutató filmet és online épületbejárás is lesz. A nyílt napon az ÁJK vezetői kérdésekre is szívesen válaszolnak.

alapszakra, a kétéves jogi felsőoktatási szakképzésre és az angol nyelvű European and International Business Law LL.M mesterszakra egyaránt várjuk a jelentkezőket. Idén a tavalyinál sokkal több államilag támogatott hely áll rendelkezésre – ismertette az ÁJK dékánja.  

Szikora Veronika hangsúlyozta: a DE ÁJK az egyik legnépszerűbb vidéki jogi kar, az ide jelentkező és felvett hallgatók száma évről évre növekszik.

– A szakma elismeri a debreceni jogi karon végzettek tudását és felkészültségét, diplomásaink a visszajelzések alapján könnyen és gyorsan találnak munkát szakmájukban – tette hozzá a dékán.  

Az ÁJK-s képzésekről itt lehet további információkhoz jutni. A szerdai online nyílt naphoz ide kattintva lehet csatlakozni.

A második ÁJK-s online nyílt napot január 19-én rendezik. A felvételi jelentkezést 2022. február 15-ig lehet leadni.

 

Metál Múzeum

Újévi újdonság

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek