Debrecen
2023-09-18

Elkészült a debreceni akciófilm előzetese

Dusa Tibor a Pecekura rendezője a napokban készítette el második filmjét. A mozifilm Debrecenben játszódik helyi szereplőkkel.

Borislaw Rybakov alias Slawa (Szögyényi László) nyolc éve él Magyarországon. Saját sportegyesülete van és mellette pultosként dolgozik egy éjszakai szórakozóhelyen. Éppen Magyar állampolgári vizsgát készül tenni. Egyik este egy rendőrnyomozó Bagosi Imre (Tóth János) keresi fel a munkahelyén. Kiderül a nyomozó mindent tud Slawa-ról. Ismeri alvilági múltját, tudja hogy börtönviselt és azt is, hogy egy ritka,igen értékes bélyeg tulajdonosa.

A nyomozó tesz neki egy üzleti ajánlatot. Slawa nem bízik a nyomozóban ezért elsőnek elutasítja, de mivel rengeteg adósága van, végül mégis úgy dönt, hogy él a lehetőséggel. A nyomozó elmeséli Slawa-nak, hogy 1932-ben Alexej Rybakov azaz Slawa nagyapja lopta el a bélyeget egy moszkvai kiállításról. Miután meghalt, a bélyeg Slawa apjához került, halála után pedig nagy valószínűséggel hozzá. Slawa nem hisz a nyomozónak, ezért utána jár a dolgoknak.

Végül kiderül, hogy igazat mondott és a bélyeg is előkerül. Nincs más hátra, mint nyélbe ütni az üzletet, amelyre a város határában egy roncstelepen kerül sor. A gond csak az, hogy senki nem tudja kiben bízhat.

Főszereplők: Szögyényi László, Tóth János, Kiss Sándor, Kovács Krisztián

További szereplők: Osztafi Oszkár, Sárándi János, Mózes Attila, Kovaljuk Roland, Fejér Tamás, Váradi Ferenc, Tóth Imre "Bruti"

Operatőr: Dusa Tibor Technikai Asszisztens: Fige Sándor Zene: Matthew Tyas Írta: Csirmaz Ágnes, Dusa Tibor

Rendezte: Dusa Tibor

Mozibemutató: Hamarosan!

Gyártó: Render Media Hungary

Győr-DVSC a Magyar Kupában

Két férfit fogtak el a biharkeresztesi rendőrök

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek