Debrecen
2023-06-15

"Apa erős, apa egy hős!"

Minden gyermek Édesapja egy hős, aki emberfeletti erővel és csodálatra méltó végtelen türelemmel egyengeti gyermekének útját ebben a rohanó Világban. Az édesapák erős karja oltalom, mentsvár mindenféle mesebeli sárkány, vagy szörny, vagy ép az ágy alatt rejtőzködő apró ártatlan pókok ellen. Az apukák erejét egy mégszuperebb képességgel bíró nagypapák táplálják, akik még nagyobb türelemmel és odaadással képesek a kis unokáik végtelen hosszúsággal bíró kívánságait teljesíteni.

A család a legerősebb és a legfontosabb kapocs az életünkben, ahol értékek születnek, ahol generációs hagyományokat ápolnak, ahol az élet legnagyobb kincsét óvják, nevelik, féltik és önzetlen szeretettel védelmezik: gyermekeink, kicsik és nagyok, Ők a legnagyobb értéke eme Világnak, s a létnek!

Június 18-án, vasárnap, az apák-napi ünnepen a szuperképességgel rendelkező apukákat és nagypapákat várják egy-egy vidám vetélkedőre és megannyi vicces, nevetéssel teli erdei-természeti értékekben gazdag ünnepnapra!

Helyszín: Hármashegyalja, Természet Háza és a természeti értékekben gazdag hármashegyi erdő világa.

Az ünnepi program 10.30 órakor kezdődik és egészen 11.50-ig tart.

 

Programajánló:

Örökzöld - Szentpéteri-Nagy Veronika kertészmérnök és a Kismaszat Életműhely - Kovácsné Milu Bernadett közreműködésével, a Zsuzsi vonatozást követően a kiérkező családokkal a hármashegyaljai erdő apró és óriási csodáit tervezzük felfedezni. Az erdősimogató program keretében, bizony próbára tesszük az apukák erejét, de egyben megismerkedünk az élővilág példás szüleivel és a legerősebb állatokkal is. 

A Hajdú Közlekedésbiztonsági és Mentő Egyesület, Kovács László elnök közreműködésével ingyenes vérnyomásméréssel várja a kedves édesapákat, míg a gyerekek részére quadozási lehetőséget biztosít, így a kicsik és a nagyok igazi mentősökké válhatnak ezen a szuper hangulatú családias napon.

 

Menetrend:

- Zsuzsi vonat indulása, a Ruyter utcai 1. szám alatti kiinduló állomásról: 9:30; 14:30

- Zsuzsi vonat indulása Hármashegyaljáról vissza Debrecenbe: 12:00, 17:30

A programra, az édesanyákat, nagymamákat, dédiket és keresztanyákat is természetesen nagy-nagy szeretettel várják, hogy együtt szurkolhassanak az apukáknak és a gyermekeknek, úgy mint egy igazi Zsuzsi vonatos nagy család!

 

A programot a Zsuzsi Erdei Kisvasútért Alapítvány támogatja.

Újra Budapestre jön a Nazareth

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek