Debrecen
2023-04-25

Háromnapos főszezonnyitó majálissal ünnepli 65. születésnapját a Zoo Debrecen!

Jövő hétfőn lesz 65 éve, hogy megnyitotta kapuját a debreceni Nagyerdő szívében hazánk első vidéki állat- és növénykertje, amely e jeles alkalomból közös múltidézésre és ünneplésre invitálja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat április 29. és május 1. között.

A cívisváros azóta ikonikussá vált parkja példa nélküli – a helyi vállalatokat és polgárokat egyaránt felölelő – társadalmi összefogás keretében épült meg hat és fél évtizede, azóta pedig generációk önfeledt közös kikapcsolódását biztosítja folyamatosan.
A hosszú hétvégén az ünnepi akcióba lendülő állatkerti lakók és a varázskarszalaggal korlátlanul használható több mint 20 vidámparki játékelem mellett interaktív programok várnak majd kicsiket és nagyokat. Mindhárom nap más-más tematikus produkcióval lép fel a Mini Mini Party, míg szombat délelőtt gólyalábas mutatványosok, vasárnap délután pedig a Tintaló Cirkusz előadása gondoskodik majd a fergeteges hangulatról,
de arcfestésre, kézműveskedésre és a Parknak szóló születésnapi jókívánságok felírására is lesz lehetőség. A május 1-i programot az idei újdonságként debütált solymászbemutató és közös faültetés színesíti, valamint születésnapi köszöntő és térzene koronázza majd meg.
Az online elővételben is megvásárolható belépővel valamennyi program díjmentes, születésnapja alkalmából pedig a Park május 1-jén ajándék kisvasúti körrel kedveskedik a debreceni lakcímkártyájukat felmutató vendégeknek.

Meghalt Harry Belafonte amerikai énekes

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek