Debrecen
2023-01-04

Új könyvkölcsönző automata a Fényes udvarban

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár újabb könyvkölcsönző automatát üzemeltetett be a MÉLIUSZ Petőfi Emlékkönyvtárnál (Debrecen, Víztorony u. 13.).

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatát érintő energiamegtakarítási intézkedésekről szóló rendelet alapján a Méliusz Juhász Péter Könyvtár bizonyos egységei, köztük a Petőfi Emlékkönyvtár is, 2022. november 2. és 2023. április 15. között zárva tartanak. A Petőfi Emlékkönyvtár olvasóinak segítséget nyújthat az új könyvkölcsönző automata. Így a városban már négy helyszínen kölcsönözhetnek és hozhatnak vissza dokumentumokat az olvasók személyes találkozás nélkül és nyitvatartási időtől függetlenül.

A könyvkölcsönző automatát csak érvényes olvasójeggyel rendelkezők használhatják. A kéréseket e-mailen (kolcsonzes@meliusz.hu) várják. A Méliusz Könyvtár arra kéri olvasóit, hogy a levélben mindenképpen tüntessék fel, melyik automatából szeretnék átvenni a kölcsönözni kívánt dokumentumokat (Központi Könyvtár, Debrecen, Bem tér 19/D; Tócóskerti Piac, Debrecen, Holló László sétány 6.; Nagypiac, Debrecen, Vár utca 3. vagy Fényes udvar, Debrecen, Víztorony u. 13.)! Hétköznap legfeljebb 48 órán belül átvehetők a dokumentumok, amiről értesítést küldenek. Az e-mailen kapott egyedi kóddal vagy a könyvtári olvasójegy azonosítójával nyitható ki a könyveket tartalmazó rekesz. Az értesítéstől számított 5 napon belül lehetséges az átvétel.

DEAC foci: a tanulás és a sport egyensúlya a cél

Negyvenötéves melegrekord dőlt meg a Fogarasi-havasokban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek