Debrecen
2022-05-18

Színpadra léptek a Color tagjai

Május 17.-én este a 9. Debreceni Reumatológiai Oktatási Program (DROP9) kongresszushoz kapcsolódó emlékesten a legendás Color együttes tagjait ünnepelhették a Kölcsey Központban.

Az esemény előtt ment a találgatás, hogy akkor ez egy Color koncert lesz? Color tribute ? Nos,egyik sem. Egy felejthetetlen zenés- beszélgetős műsor volt a tavaly elhúnyt Color zenész Bokor Tibor emlékére. Bokor Gyulát és Bokor Attilát valamint Felkai Miklós gitárost B. Tóth László kérdezte. A közönség óriási meglepetésére eljött a rendezvényre a Svédországban élő Pólya László a zenekar egykori csellósa és ott volt Gulyás Péter Pál költő, a Color dalszövegírója.

A talk-show-t követően Bokor Gyula és Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy énekese idézett fel néhány Color slágert, Bokor Attila pedig zenei kíséret nélkül énekelte el a Csepeg a csendes esőt a csapat ikonikus dalát.

Az est záró részében Felkai Miklós a Color gitárosa a Fantomas zenekarral mutatott be néhány dalt, erdeti hangszerelésben.

Nem lett ugyan kimondva, de az a tény, hogy a Color tagjai 40 év után ismét színpadra lépett Debrecenben, reményt adhat egy jövőbeni igazi koncertre is. . 

  

 

Foto: COLOR együttes rajongói oldal

Megműtötték Poór Patrikot

Mayberian Sanskülotts

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek