Debrecen
2021-10-20

Kémiatanárokat díjazott a Richter

A Magyar Kémiaoktatásért díjat négy kémiatanár vehette át kiemelkedő szakmai munkásságáért, amelyet a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma évente ítél oda középiskolai és általános iskolai kémiatanároknak.

Olyan pedagógusok vehették át a díjat, akik áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a magas színvonalú szakképzéshez. Valamint a kémia oktatásra kiemelt figyelmet fordítanak.

2021. évi díjazottak:

DR. SAABNÉ RÉTI IBOLYA: Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola

SŐRE FERENCBudapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikum

SZABÓNÉ SÁRI ZSUZSANNA KLÁRA: Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium

SZAKMÁNY CSABA: ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Budapest

A díjat 1999-ben adták át először olyan pedagógusoknak, akik a természettudományokat magas színvonalon tanítják, diákjaik sikeresen szerepelnek versenyeken, a tananyagok aktualizálást szorgalmas munkával végzik. De nagyon fontos és rendkivül örömteli tapasztalatunk, hogy ezek a pedagógusok egyfajta életszemléletet, erkölcsi tartást is mutatnak a fiataloknak. Ők pedig példaképet, követendő magatartást és a humánus gondolkodás képviselőjét látják és mintának tekintik. A díj jelent elismerést, köszönetet és hálát. Mindazért, amit a mindennapokban tesznek. És legyen ez egy kérés vagy ösztönzés arra, hogy a továbbiakban is nyújtsák azt, amit eddig. Mert ez vezet sikeres élethez és szakmai és emberi gazdagodáshoz. - Dr. Pellioniszné Dr. Paróczai Margit támogatáspolitikáért és alapítványi tevékenységek koordinálásáért felelős vezető, Richter Gedeon Nyrt.

Kikapott Békéscsabán a DEAC NB III-as labdarúgócsapata

Ákos: új középlemez, közelgő Aréna-koncert, jövőre kisjátékfilm

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek