Debrecen
2021-10-08

Kábítószerrel kereskedtek, most gyanúsítottak

A debreceni nyomozók négy nőt és három férfit állítottak elő. A gyanú szerint marihuánával kereskedtek a megyeszékhelyen.

A hajdú-bihari rendőröknek 2020-ban jutott a tudomására, hogy Debrecenben egy férfi kábítószerrel kereskedik. A nyomozók részletes adatgyűjtésbe kezdtek, minden információt, adatot megvizsgáltak, nem akartak egy elvarratlan szálat sem hagyni. Az utolsó gyanúsítotti jegyzőkönyvek 2021. október 6-án kerültek lezárásra.

A gyanú szerint B. Daniel volt, aki több ismerősét is ellátta kábítószerrel, ők azonban a megvásárolt marihuánát továbbértékesítési céllal szerezték be. A nyomozók összesen négy nőt és három férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra kábítószer-kereskedelem gyanújával. Közülük a 29 éves B. Dánielt, valamint egyik vásárlóját, a 24 éves N. Rolandot gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A marihuána terjesztéssel gyanúsított további öt személy az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóinak munkája több fogyasztó azonosítására is kiterjedt, nekik kábítószer birtoklása vétség miatt kell felelniük.

police.hu 

Nagy rangadó lesz Debrecenben

Teljes élet diabetessel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek