Debrecen
2021-04-01

Húsvéti adományosztás

Rászoruló családoknak adott át tartós élelmiszercsomagokat Papp László és Széles Diána a Debreceni Karitatív testülethez érkezett felajánlásokból.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is húsvéti adományosztást szervezett a Debreceni Karitatív Testület, hátrányos helyzetű debreceni családok és idősek számára. 

Papp László kiemelte, hogy az ünnepek előtt mindig érzékenyebbek vagyunk, és a nehéz sorsú emberek segítése különösen nagy értékké válik. Természetesen az év minden szakaszában lehetőség van erre, hiszen a város szociális rendszerén és a már több éve működő karitatív testületen keresztül nagyon sok segítséget tudnak eljuttatni a rászoruló emberek számára. 

A Karitatív Testület által szervezett húsvéti akciót a Földesi Rákóczi Mezőgazdasági Kft 18.000 darab tojással támogatta, melynek értéke 720.000 Ft. Illyés Andrea halápi gazdasszony pedig 150 kg tanyasi füstölt szalonnát ajánlott fel. 

Széles Diána, alpolgármester elmondta, hogy a héten 720 csomagot visznek ki, azért, hogy szebbé tudják tenni a húsvéti ünnepeket a rászorulóknak. A csomagok tartós élelmiszereket tartalmaznak amelyeket a testület önkéntesei, az NI Hungary Kft. dolgozói, valamint a debreceni Fidesz KDNP országgyűlési és önkormányzati képviselői juttatják el a családokhoz. 

Botrányosan sokan szórakoznak a mentőkkel

Kihirdették a női jégkorong vb keretét

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek