Café
2021-05-07

Újra látogathatóak a Kodály Filharmónia koncertjei

A Kodály Filharmonikusok egy minden tekintetben a hagyományokhoz kötődő programmal várja hallgatóságát. A nyitány – versenymű – szimfónia szerkezetű koncert a szokásos rendhez történő visszatérést is szimbolizálja.

Az első, a közönség számára személyesen is meghallgatható koncert a Metamorfózis.

Kölcsey Központ, Nagyterem

2021. május 11. 19:30

Műsor: Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok – Nyitány / Mendelssohn: g-moll zongoraverseny, op. 25. / Csajkovszkij IV. (f-moll) szimfónia, op. 36.

Közreműködik: Ránki Fülöp – zongora / Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel: Kollár Imre

A koncertre jegyek kaphatók a Tourinform Irodában (Piac utca 20.), a Kölcsey Központ jegypénztárában (csak a koncert napján) és online ide kattintva. Az élő, online közvetítésre jegyek válthatók ide kattintva

Kérik, hogy a bérletesek is jelezzenek vissza, hogy részt kívánnak-e venni személyesen ezen a koncerten a Kölcsey Központ Nagytermében, vagy online követik-e az online-kodalyfilharmonia.jegy.hu oldalon. A visszajelzését a kozonseg@kodalyfilharmonia.hu címre várják.

Korzó bérletes közönség a saját, bérletén feltüntetett helyét foglalhatja el. A maximális biztonság érdekében a hangverseny nem teljes nézőszámmal kerül megrendezésre. A koncertet kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas okmány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) bemutatásával lehet látogatni.

További információk olvashatóak:

https://kodalyfilharmonia.hu/hangversenynaptar/esemeny/304/metamorfozis

 

Fotó: Derencsényi István 

Megjelent az új EÉ

Ma éjfélig regisztrálhatnak oltakozni a 16-18 évesek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek