Café
2021-03-27

Ötven pluszos menő NŐ

A stílusblogger Insta-sztár 50 felett is gyermeki lelkesedéssel tekint a divat világára. Melanie Kobayashi kisugárzása annyira vidám és élettel teli, hogy elképesztő motiváló erővel bír azok számára, akik ki szeretnének lépni a komfortzónájukból, csak nem mernek. A konszolidált, finom stílussal sincs semmi baj, de, ha valaki a minták és színek szerelmese, vagy épp az extravagáns, vintage fazonú ruhákat kedveli, ne érezze feszélyezve magát a kora miatt, mert a divatos, önkifejező stílus szempontj

Melanie Kobayashi stílusa és munkássága azt sugallja, a divat adta lehetőségeket fel kell használni és ki kell élvezni. Fontos, hogy azonosuljunk az általunk viselt szettekkel, és önbizalommal viseljük őket másként azok nem fognak érvényesülni rajtunk. Mivel előszeretettel kísérletezik, így mesterien űzi az önkifekjező öltözködés művészetét.

50 felett sem kell beállni a sorba – főleg, ha divatról van szó

Sosem retusálja képeit, ráncaival együtt érzi magát teljesnek és természetesnek. Nem rejtegeti ősz haját sem, hanem inkább előnyt kovácsol belőle. Őszinte, széles mosolyát viszont imádja megvillantani, ami fokozza belülről fakadó kislányos báját.

 

Puskás Peti

Tovább javult a járványhelyzet Csehországban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek