Blog
2023-08-31

Miért választja sok fiatal szeptembert a jogosítványszerzéshez?

Miért éri meg a sulikezdés lendületével a jogosítványszerzésnek is nekifutni? Milyen előnyök és érvek szólhatnak amellett, hogy valaki szeptembert válassza a jogosítvány folyamatának megkezdéséhez? A cikkből kiderülnek a válasz. Sőt, egy egészen különleges kampányról is szó lesz! Ennek tükrében duplán előnyös nyomni egy kövér gázt és rástartolni a jogsira most szeptemberben. Első lépésként pedig csak javasolni tudjuk a cikk elolvasását.

Miért választják sokan a diákok közül szeptembert a jogosítványszerzéshez? Milyen előnyökkel és nyereményekkel számolhat, aki most indul neki a folyamatnak?

„De nehéz az iskolatáska” – vagy jogsival talán mégsem annyira?

Alig pár hete, hogy véget ért az elmúlt tanév, de máris nyakunkon a következő. Bár a szünidővel járó szabadnapok után újfent iskolapadra kell ülni, azért szomorkodni nem kell. Csupám nézőpont kérdése, hogy az iskolakezdésben is meglásd a lehetőségeket.

A szeptember ugyanis a lehetőségek hónapja! Új évfolyam, új kalandok, új kihívások. Ilyenkor mindenkiben ott munkálkodik a lelkesedés. Nem véletlen, hogy sokan a tanévvel együtt a jogsiszerzésnek is ebben az időszakban futnak neki.

Hogy miért? Máris megvilágítjuk a lehetséges okokat és előnyöket, amelyek tükrében egészen logikus döntés lehet szeptemberre időzíteni a kezdést.

Miért lehet előnyös szeptemberben elkezdeni a jogosítványszerzést?

Egyrészt, az időjárási viszonyok még pont ideálisak a vezetéshez. A tikkasztó nyári forróságnak már vége, ugyanakkor a havas-szeles-csúszós téli reggelek még messze vannak. Napsütéses órákban sem kell szűkölködni, miközben az őszi vezetésnek van egyfajta varázsa.

Időmenedzsment szempontjából is kedvező lehet a szeptember, akár középiskola, egyetem vagy munka mellett is. A nagy évvégi hajtás, az embert próbáló félévi vizsgák és témazárók még tisztes távolságban vannak, így nem kell tartani az extra szellemi terheléstől.

Ráadásul a vezetői engedély megszerzése jókora motivációs löketet is ad a tanévkezdéshez. Így hétfő reggelente is lesz mit várni, és extra lendülettel lehet neki iramodni az ősznek.

Most duplán megérheti sulival együtt a jogsit is elkezdeni

Létezik egy autósiskola Debrecenben, ahol a jogosítványt fiatalokra szabva lehet megszerezni. Ennek jegyében augusztus 20-tól szeptember 30-ig nagyszabású kampány indul náluk. Kuriózum, hogy aki ebben a periódusban kezdi el a KRESZ-tanfolyamot, nyereményjátékon vesz részt.

Méghozzá nem akármilyen nyereményekért! A jogsi mellett egy Apple Watch készüléket, fél évig minden hónapban páros mozijegyet, vagy egy bérletet is el lehet vinni a 2024-es Campus Fesztiválra.

A szóban forgó autós sulinál alapelv, hogy a KRESZ élmény, a vezetés szabadság. Legyünk őszinték, ezzel nehéz vitatkozni. Szeptemberben pláne, amikor egyébként is minden az új kezdetekről, a megújulásról szól.

Kedvet kaptál a jogosítványszerzéshez? Netán a nyereményjátékról szeretnél többet megtudni? További részletekért keresd a Neon Autósiskola weboldalát.

Kézilabda: Indul a hosszú menetelés

Balkan:Most - Manu Chao, Dubioza Kolektiv és más sztárok Veszprémben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek