Blog
2023-08-22

Szerencsére nem történt baleset

Nem pontosan úgy alakult Josh és Betti hétvégéje, ahogyan azt eltervezték.

A népszerű popduó már az autópályán érezte, hogy valami nincs rendben a kisbusszal, amikor az egervári bulijuk felé tartottak. Amikor elsőnek félreálltak még nem találták veszélyesnek a kereket, azonban mikor a település közelében jártak eldurrant a gumi, a felni gyakorlatilag megette az abroncs belsejét. Az énekesek nagyon hálásak a sorsnak, hogy a baj nem nagy sebességnél történt és épségben megúszták.

A kerékcsere során az is kiderült, hogy sajnos az egyik szervizelés közben a kisbuszból ellopták a teljes kerékcsere készletet, azonban Egervár összefogott értük. A polgármester megígérte nekik, hogy megoldják a problémát, addig pedig egy másik járművet biztosított számukra, hogy épségben elérjenek a következő fellépésükre, de ezzel a lehetőséggel nem éltek, hanem megvárták, amíg egy szakember új kereket szerelt fel és így már a saját kisbuszukkal tudtak újra útra kelni.

A hétvégi események összefoglalóját Betti a TikTok oldalán is megosztotta:

https://www.tiktok.com/@gabor.betti/video/7269130038455455008?_r=1&_t=8f3G6eb53IG

A formáció megalakulásuk óta több saját dallal is jelentkezett már, a legutóbbi Szombat az esetem címmel márciusban debütált.

A marosvásárhelyi vívóteremtől a debreceni pástig

José Carreras novemberben visszatér Budapestre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek