Belföld
2023-06-27

Válogatás az útinform ma érvényben lévő híreiből

Közúton történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat foglaljuk össze az alábbiakban.

Gyorsforgalmú utak:

Az M0-s autóút déli szektorán, az 1-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon, az M1-es autópálya csomópontjában javítják a burkolatot. A Győr felé vezető lehajtóágon csak egy sáv járható. A munkaterület előtt a külső sávba kell sorolni, ami gyakran okoz napközben torlódást. 

Az M1-es autópályán
- Tata térségében újabb szakaszon kezdődtek burkolatfelújítási munkák, amelyhez sávelhúzásos terelést építettek ki. A 64-es és a 74-es km között Hegyeshalom irányába a külső- és a leállósáv használható, míg Budapest felé a belső sávon valamint az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. A 73-as km-nél lévő Grébics pihenőt nem zárták le, oda egy bójákkal kijelölt szűk sávon lehet behajtani, a kihajtásnál viszont nincs gyorsítósáv, ami nagyon megnehezíti a forgalomba való visszatérést. Vezessenek fokozott figyelemmel! 
- folytatódik a burkolat felújítás a komáromi és a bábolnai csomópont között. A 85-ös és a 94-es km között a napokban átépítették a terelést, így most a Budapest felé haladókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv használható. 
- Győr elkerülő szakaszán még tart a Rába híd felújítása. Hegyeshalom felé a külső és a leálló sávot lezárták. A 123-as és a 125-ös km között a forgalmat sávelhúzással terelik, irányonként két sáv járható. 
- a Lébényi csomópont után is forgalomterelés miatt számítsanak lassulásra. A 142-es és a 148-as km között a Budapest felé vezető oldalon a leálló és a külső sávot lezárták. A forgalmat - a már megszokott módon - a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelték. Hegyeshalom felé is két sáv járható, sávelhúzással a külső és a leálló sávon haladnak a járművek. Fontos tudni, hogy a munkák ideje alatt a Lébényi pihenőhely a főváros felé vezető oldalon zárva van. Előtte a 150-es Hanság pihenő, vagy utána 135-ös km-nél levő Börcs pihenőhely használható. Ehhez kapcsolódóan a 158-159-es km között a külső sávot is elkerítették a forgalom elől. Napközben elkezdik elbontani ezt a terelést, ezért 8 és 14 óra között mindkét irányban csak a leállósáv lesz járható, emiatt jelentős torlódások várhatóak. 

Az M3-as autópályán
- a főváros felé, az M0-s autóút csomópontjánál reggel 6 óráig a betonfalat tisztítják, ezért a 13-as km-től a 12-es km-ig mozgó terelés mellett lezárták a belső sávot. Fokozott figyelemmel közlekedjenek! 
- Kál térségében a 97-es és a 104-es km között tart még a burkolatfelújítás. Hétfőtől csütörtökig a Vásárosnamény felé tartó sávokat újra lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad, Budapest felé pedig sávelhúzással a külső és a leállósáv járható. A munkavégzés ideje alatt a 103-as km-nél, a Kál csomópontban a Budapest felől érkezők nem tudnak se le-, se felhajtani. Helyette a következő, M25-ös autóúti csomópont, vagy a 114-es jelű Füzesabony/Eger/Jászberény csomópont használható. 
- Hejőkürt térségében is aszfaltoznak. A 164-es és a 157-es km között a főváros tartó oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.  
- hídjavítási munkát végeznek a 171-es és a 176-os km között, a Budapest felé tartókat átterelik az ellenkező oldal belső sávjába, így Vásárosnamény felé csak a külső sáv járható. 
- az M35-ös autópálya csomópontjában építkezés, illetve felújítás miatt épült ki terelés. Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 184-es és a 186-os km között csak a belső sáv járható 

Az M4-es autóúton
- Budapest határában a Liszt Ferenc repülőtér közelében felújítják a burkolatot. A Szolnok felé vezető oldalon, a 19-es és a 22-es km között csak a belső sáv járható. Csúcsforgalmi időszakokban jelentősebb torlódások is kialakulhatnak, ezért a repülőtér felé tartók hosszabb menetidővel számoljanak! Ajánlatos hamarabb útnak indulni. Ehhez kapcsolódóan a 4-es főúton, az M4-es csomópontja előtt a 19-es km-nél a Vecsés felé tartó irányban a belső sávot is lezárták.  
- burkolatfelújítási munkák zajlanak kicsit távolabb, az M0-s autóút csomópontjánál is. A Szolnok felé tartókat a 23-26-os km között a kollektor ágra terelik. A munkálatok ideje alatt a Vecsés/Ecser és az M0-s autóút csomópontjában a fel- és a lehajtás továbbra is biztosítva van. 

Az M5-ös autópályán
- az M0-s autót környezetében az elválasztósávban kaszálnak. Délelőtt Röszke felé a 24-es és a 32-es km között mozgó tereléssel dolgoznak a belső sávban, majd ezután a Budapest felé tartó oldalon folytatják a munkát a 24-es km-től a 17-es km-ig. 
- napközben két helyen is a burkolat hibákat javítják ki. Az Inárcsi pihenőhelynél, a 35-ös és 36-os km között a külső sávot zárják le 14 és 17 óra között a Röszke felé vezető oldalon. Kiskunfélegyháza térségében, Budapest irányában pedig a 102-es és a 101-es km között 9 és 15 óra között tartják zárva a külső sávot. 

Az M6-os autópályán
- a Pécs felé vezető oldalon, az adonyi szakaszon, a 49-es és az 53-as km között burkolatfelújítás miatt a külső sávot lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik. 
- fenntartási munkák miatt lezárták a 166-os és a 167-es km között lévő alagutat a Pécs felé vezető oldalon. A forgalom a Budapest felé tartó oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 
- a Budapest felé vezető oldalon, Kisnyárád térségében, a 186-os és a 188-as km között aszfaltoznak, a belső és a leálló sávot elkerítették a járművek elől. A terelést várhatóan a délelőtti órákban elbontják. 

Az M7-es autópályán
- a Kőröshegyi völgyhíd és Zamárdi között szakaszon, a 120-as és a 114-es km között holnaptól újabb terelést építenek ki. A Budapest felé vezető oldalt lezárják, a forgalmat pedig az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra terelik át. Így Letenye irányába két sávon, míg a főváros felé egy sáv járható. 
- Balatonszemes térségében tart még a burkolatfelújítás, de változott terelés rendje. A 129-es és a 133-as km között most a főváros felé vezető oldal van lezárva. A forgalmat a Letenye felé vezető oldalra terelik át, ahol Letenye felé két sáv, Budapest felé egy sáv járható. Az átterelési pontokon villogó fénysor figyelmezteti az autósokat a kényszerű sávváltásra. 
- Fonyód térségében hídfelújítási munkákat végeznek. A 150-es és a 155-ös km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták, a forgalom a Letenye felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon.
- a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa-kelet csomópont között a Letenye felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket a 196-os és a 205-ös km között átterelik az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 

Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon burkolatjavítást végeznek az 51-es főút felé vezető oldalon. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon haladhat. A munkavégzés kapcsán Dunavecsénél, az M8-as autópálya, 51-es főút, 513-as főúti csomópontjában félpályás lezárást és jelzőlámpás forgalomirányítást vezettek be. 

Az M30-as autópályán
- Szikszó térségében, a 38-as és a 40-es km között megsüllyedt a burkolat, ezért mindkét oldalon csak a külső sáv járható.
- Miskolc elkerülő szakaszán javítják a burkolatot a 24-es és a 27-es km között. Tornyosnémeti felé a belső sávot lezárták. 
- nagyszabású burkolatfelújítás kezdődik Emőd térségében. A 7-es és a 14-es km között az M3-as autópálya felé vezető oldalt lezárják, a forgalmat az ellenkező oldalra terelik át, ahol mindkét irányba egy-egy sávon haladhat a forgalom. 

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Nagytarcsa térségében egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Az 1-es és a 2-es km között csak a belső sáv járható.

Az M35-ös autópályán, az M4-es autópálya felé vezető oldalon, Derecske térségében korábban kigyulladt és kiégett egy kamion. A 65-ös km-nél az utómunkálatok miatt az M4-es autópálya felé csak a leálló sáv használható. 

Az M43-as autópályán a határ felé vezető oldalon, a 36-os és a 38-as km között az elválasztó sávot kaszálják. A munkaterületnél a belső sávot lezárják napközben.

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalon aszfaltoznak. A 17-es és a 20-as km között a külső sávot zárva tartják. 

Főutak:

Az 1-es főúton
- Tatabánya határában a 48-as és a 49-es km között, valamint kicsit távolabb, Tatabánya elkerülő szakaszán az 52-es és az 55-ös km között közmű építési munkákat végeznek. A munkálatok során a főutat 50 méteres szakaszonként félszélességben lezárják, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza. 
- Mosonmagyaróvár határában, a 160-as km-nél körforgalmú csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.
- Tata és Komárom között kaszálnak, a lassan haladó munkagép a fél útpályát foglalja el. (napi)

2-es főúton Gödön, a 26-os km-nél útépítők dolgoznak és a vízvezetéket javítják. Útszűkületre, esetenként félpályás lezárásra számítsanak! 

A 3-as főúton,
- Gyöngyös nyugati határában, a Gyöngyöshalászra vezető út csomópontjánál útépítők dolgoznak. A főútról egyik irányból sem lehet behajtani Gyöngyöshalászra! A településen belül mellékutakon lehet kerülni a 3-as főút felé. 
- Miskolcon, a Zsolcai kapui szakaszon, a 186-os km-nél lévő Gömöri felüljárón 20 tonnás súlykorlátozást vezettek be. Az érintett járműveket kijelölt terelőútra irányítják. 

4-es főúton, Nyíregyházán a László utca és a Belső körút kereszteződésnél csomópont építési munkákat végeznek. A 276-os km-nél egy sávot lezártak a Nyírpazony felé vezető oldalon. 

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közműépítési munkákat végeznek. A 86-os km-nél félpályás útlezárás van érvényben, irányonként egy sáv járható.

6-os főúton, Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek! 

Székesfehérváron, az Aréna építése miatt a 7-es főút Budai úti szakaszán, a Nagyszombati út csomópontjánál már csak útszűkület van érvényben mindkét oldalon. 

11-es főúton Dunabogdányban egy kis hidat újítanak fel. A munka a 36-os km-nél több hónapig tart és útszűkületet okoz. 

21-es főúton
- Szurdokpüspöki térségében garanciális burkolat javítási munkákat végeznek. A Pásztó felé tartók a 23-as és a 27-es km között rövid szakaszon sávlezárásra készüljenek! 
- Bátonyterenyénél csomópontépítési munkákat végeznek. A 44-es km-nél a Pásztó felé vezető két sávot lezárták, a forgalom a szemközti oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 

23-as főúton, Bátonyterenyénél, közel 2 km-es szakaszon útépítés miatt a fél útpályát több helyen 2-300 m-es szakaszon lezárták, ami a délutáni órákban gyakran okoz torlódást. 

25-ös főúton, Szentdomonkos térségében a 47-es és az 50-es km között burkolatfelújítás miatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelik. A kerülőutat táblák jelzik. 

26-os főúton
- a Sajószentpéter határában lévő körforgalom előtt az új, 260-as számú főút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt a Miskolc felől érkezők elől a 11-es és a 12-es km között lezárták a külső sávot. 
- megváltozott a forgalmi rend Kazincbarcikán, a 26-os főút és a Jószerencsét út kereszteződésében, az épülő körforgalom miatt. A főutat Bánréve irányába, a benzinkúttól a csomópontig egyirányúsították. A Miskolc felé tartóknak a Jószerencsét útra kell elkanyarodniuk és a Szent Flórián tér érintésével visszatérni a főútra. Fontos tudni, hogy a benzinkútnál nem lehet balra kanyarodni Múcsony felé, így a Bánréve felől érkezők - Múcsony felé - is ezt az útvonalat használhatják. Múcsony irányából Bánréve felé meghagyták a kanyarodás lehetőségét. A megváltozott forgalmai rendre táblák és sárga burkolati jelek hívják fel a figyelmet. 

31-es főúton, Nagykátán, a Jászberényi út és a Kossuth Lajos út kereszteződésénél csomópontot építenek. A 62-es km-nél már csak útszűkületen kell áthaladni. 

Debrecen közelében négy sávossá építik át a 33-as főutat. A 99-es és a 103-es km között helyenként a fél útpályát lezárták és 30 km/h-s sebességkorlátozást vezettek be. 

44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös km-nél, illetve 8-as km-nél félpályán halad a forgalom. Az erős forgalom miatt napközben gyakran alakul ki torlódás, főleg a belváros felé. 
Távolabb, Békéscsaba elkerülő szakaszán a burkolatot javítják. A 116-os km környezetében napközben jelzőőrös irányításra készüljenek! 

46-os főúton
- Gyomaendrőd határában a 41-es km-nél lévő Endrődi Hármas-Kőrös-hídon javítják a dilatációs szerkezetet, ezért a fél útpályát lezárták. A forgalmat jelzőlámpa irányítja. 
- Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában egy 700 méteres szakaszon garanciális javításokat végeznek, ezért csak egy-egy sáv járható. 

47-es főúton, a körösladányi Sebes-Körös híd karbantartását végzik. A 92-es km-nél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.

Az 51-es főúton
- Dunaharaszti elkerülő szakaszán aszfaltoznak. A 19-es km után félpályás lezárás mellett dolgoznak. Jelzőőrök irányítják a forgalmat, mindennapos a torlódás.
- Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra számítsanak! 

Megváltozott a forgalmi rend az 52-es főúton, Kecskemét belterületén az 1-es és a 2-es km között. A főút Vízmű utca és az 5-ös főút (Árpád körút) közötti szakaszát a négysávossá bővítés következő fázisa miatt lezárták. Kerülni helyben, önkormányzati utakon lehet. A lezárt úton szakaszonként szervizutakat létesítenek az üzletek és ingatlanok megközelíthetőségének érdekében.

Az 55-ös főúton,
- a 30-as és a 41-es km között mozgó tereléssel lezárják a fél útpályát kaszálás miatt. 
- Kisszállás térségében vasútépítési munkák miatt az 50-es km-nél a vasúti átjáró le van zárva. A forgalom a párhuzamosan kiépített terelőúton halad.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták. 
Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak. Jelzőlámpa irányít. 

65-ös főúton, Szakály átkelési szakaszán a 30-as km-nél csatornázók dolgoznak, a fél útpályát lezárták. A forgalmat jelzőlámpa irányítja. 

68-as főúton, Segesden fejlesztik a csapadékvíz hálózatot, ezért a főutat az 50-es km-nél július végéig félszélességben lezárták. 

71-es főúton, Balatonfüred belterületén, a 38-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki, mindkét oldalon útszűkület van érvényben. 

76-os főúton, Zalacsány térségében, a 30-as és a 33-as km között több helyen is kábeleket fektetnek. A fél útpályát a munkaterületnél lezárják, szükség esetén jelzőőrös vagy akár jelzőlámpás irányítás is előfordulhat.

83-as főúton
- Tét és Győrszemere között 2x2 sávossá bővítik az útpályát. Az 55-ös km-nél egy 200 m-es szakaszon, félpályán halad a forgalom és jelzőlámpa irányítja az autósokat.  
- Győrszemerétől északra, a 61-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben mindennapos a torlódás. 

84-es főúton, közel az országhatárhoz az M85-ös építéséhez kapcsolódó árok- és padkarendezési munkálatok végeznek a 128-as km-nél, ezért Sopron felé egy sávot lezártak. 

311-es főúton, Nagykátán, csomópontot építenek. Az 1-es km-nél már csak útszűkület követel figyelmet. 

444-es főút 7-es km-nél, Békéscsaba térségében építési munkálatok miatt félpályán halad a forgalom. munkaidőben jelzőőr irányít. 

471-es főúton, Debrecen kivezető szakaszán, a 1-es és a 3-as km között 2x2 sávossá építik át az útpályát. Az előkészítő munkák miatt napközben sávlezárás követel figyelmet. 

611-es főúton, Vásárosdombó térségében fenntartási munkákat végeznek. A 10-es km-nél csak a fél útpálya járható, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

710-es főúton, az 5-ös és a 14-es km között munkaidőben az útmenti növényzetet gondozzák, ezért szakaszosan félpályás korlátozás lesz érvényben. 

8:45-től lezárják Celldömölk határában a 834-es főutat a 25-ös és a 26-os km között a szennyvízcsatornák mosása miatt. A munkákat a tervek szerint délre befejezik, ez idő alatt a Wesselényi utca - Kossuth utca - Széchenyi utca - Dr. Szomraky utca - Felsőbüki Nagy Pál utca - Pozsony utca útvonalon lehet kerülni. 

Alsóbbrendű utak:
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében,
- felújítják a Cigánd-Sárospatak összekötő utat, ezért a fél útpályát a 10-es és a 13-as km lezárták. 
- a Sajó áradása miatt lezárták a Sajókazát a 26-os főúttal összekötő utat.

Győr-Moson-Sopron vármegyében, a 83-as főút szélesítéséhez kapcsolódó munkák miatt a 60-as km környezetében forgalomkorlátozásra kell számítani. A Győrszemere-Kajárpéc összekötő út - 83-as főúthoz csatlakozó – első, közel 200 m-es szakaszát is lezárták, a forgalmat táblával jelzett terelőútra irányítják. 

Heves vármegyében, Gyöngyösön, a Vachott Sándor utca egy hosszabb szakaszát útépítés miatt lezárták a 21-es km közelében. A forgalmat a Deák Ferenc utca - Kertész utca - Püspöki utca - Pesti út - Róbert Károly utca - Mérges utca - Koháry út útvonalon terelik el. 

Komárom-Esztergom vármegyében, Tatabánya térségében a Vértessomlóra vezető úton építési munkákat végeznek. Az 1-es és az 5-ös km között 50 m-es szakaszokon félpályás korlátozás van érvényben. 

Pest vármegyében,
Érden, a Törökbálinti úton csomópont építési munkákat végeznek. Az Iparos utcai körforgalom és a Szövő utca közötti utat egyirányúsították, így az csak Törökbálint felé használható. A Törökbálint felől érkezőket a környező utcákon át elterelik. A Szövő utca és a Takács utca között jelzőlámpás forgalomirányítást vezettek be, az autósokat irányonként váltakozva engedik el. Fontos tudnivaló, hogy a teljes útszakaszon 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be, és mivel a környező önkormányzati utcákban is hasonló korlátozás van érvényben, a nehézgépjárművek (7,5 tonnánál nehezebb járművek) csak az M7-es autópályán tudnak kerülni. Erre táblák is figyelmeztetnek.
Göd belterületén, a Duna úton megkezdődött az Ilka patak feletti híd teljes körű felújítása, ami várhatóan július végéig tart. Helyben, önkormányzati utakon lehet kerülni, melyet sárga, ideiglenes táblák jeleznek. 

- közmű építési munkákat végeznek a Solymárról a Hűvösvölgyre vezető út fővárosi szakaszán, ahol félpályás korlátozást vezettek be. Reggelente jelentős torlódások várhatóak Solymártól.

Kompközlekedés:

balatoni komp nyári menetrend szerint közlekedik. Szántódrévből 6.40 perctől 23.20-ig jár, Tihanyrévből pedig 7.00 órától 23.40-ig szállítja a járműveket 40 percenként. 

Tisza felső szakaszánBalsa-Kenézlő között újra jár a komp. 6 és 20 óra között közlekedik.

Továbbra sem közlekedik a komp:
- a Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű, Tiszaroff és Tiszasüly között,
- a Dunakanyarban, Pilismarót-Basaharc és Szob között (üzemeltető hiánya miatt bizonytalan ideig nem üzemel),
- a Dunán, Tököl és Százhalombatta miatt szakemberhiány miatt bizonytalan ideig,
- a Szamoson, Szamossályi és Porcsalma között, illetve
- a Sajón, Girincs és Sajószöged között (a komp felújítási munkái miatt).

Kamionstop:

kamiontilalom a hét végén július 1-jén, szombaton este 10 órától, július 2-án, vasárnap este 10 óráig lesz érvényben. A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak” júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is, azonban nem vehetik igénybe  a kormányrendelet 3. mellékletében felsorolt útszakaszokat.

Egyéb forgalomkorlátozások:

Jelentős, több hónapon át tartó felújítási munkát végeznek a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelőhelyen, a 14-es főút végén fekvő Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, számukra a 13-as főúti monostori határhíd felé jelöltek ki kerülőutat.

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan visszatudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

 

Hazánk adott otthont, a hétvégén a „Harley-Davidson” 120 éves jubileumi fesztiválnak. A rendezvény fő helyszíne Budapesten volt, de a közutakon közlekedők még továbbra is erősebb motorosforgalomra számíthatnak a főváros térségében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő utak közül, kiemelten érintett lehet a M0-s autóút, az M2-es autóút, az M1-M7-es autópálya, M5-ös, M6-os autópálya ki és bevezető szakaszai, valamint a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főutak.

A fesztivál után pár napig a szokottnál erősebb motoros forgalom kell számítani még a Balaton-felvidéken, az Alföldön, a Mátrában, a Cserhát hegységben, Dobogókőn, a Pilisben, a Vértes-hegység térségében és a Dunakanyarban is.

 

 

Összeállította: Hegedűs Dávid/utinform.hu

Tehetséges fiatal hátvédet szerződtettünk

Erőszakkal akarta visszaszerezni ellopott értékeit

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek