Belföld
2021-10-03

Ma rendezik a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokság döntőjét

Ma rendezik a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokság döntőjét az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon - közölték a szervezők az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint délelőtt 11 órától kezdődik a Hungexpo D pavilonjában a XXII. Szarvasbőgő Európa-bajnokság döntője. A versenyt Bors Richárd, a világkiállítás szakmai igazgatója nyitja meg, a díjakat pedig Kovács Zoltán kormánybiztos adja át.
  

  Ugyanitt 13.30-tól tacskó mesterkurzust, majd 14 órától jagd terrier és welsh terrier mesterkurzust tartanak.
   

 Szintén a D pavilonban, a Vadász talk show színpadán 15.30-tól Kemény Dénes, a világkiállítás nagykövete, válogatott vízilabdázó, háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, állatorvos lesz a vendég, akivel Kókai Márton, a Nimród Vadászújság szerkesztője beszélget.
    Ezt követően 16 órától a Tüskevár színpadi adaptációját mutatják be, 17 órától pedig Bársony Bálint és a Magyar Rhapsody Projekt szórakoztatja az érdeklődőket.
    Az A pavilon nagyszínpadán a World Conservation Forum részeként 13 órától Kovács Lázár séf tart előadást a vadgasztronómiáról, a moderátor Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezető igazgatója.
    Ezután 14 órától Drexler Dóra, az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője és Nobilis Ágoston, a Csoroszlya Farm biogazdaság vezetője angol nyelven tart előadást az ökológiai gazdálkodásról.
    A beszélgetések sorát 16 órától Várkonyi Gábor autópiaci szakértő és Czikora Tamás csoportszintű mobilitás vezető A mobilitás jövője című előadása zárja, a moderátor Hortay Olivér, a Századvég Energia- és Klímapolitika Üzletágának vezetője.
  

  A Kincsem Parkban Solymász tematikus napot tartanak. Délelőtt 10.30-tól lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres-, solymász- és vadászíjász-bemutató várja a látogatókat.
    Közölték: az E pavilonban a záró napjához érkezik a vadászat, a horgászat és a természetjárás kedvelőit célzó FeHoVa PLUSZ kereskedelmi vásár, amit idén az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon rendeznek meg.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Őrizetbe vették a volt kínai igazságügyi minisztert korrupció gyanúja miatt

MTI

Szerző
Hasonló cikkek