Backstage
2024-02-23

Linkin Park – hallgasd meg a Friendly Fire című kiadatlan dalt

A dal a zenekar One More Light korszakából származik, Chester Bennington vokáljával. Egy félperces ízelőt tett közé a Linkin Park egy eddig még nem hallott dalból, a Friendly Fire-ból. A dalban Chester Bennington vokálja hallható.

A teaserhez, amely eredetileg egy 10 képből álló carousel poszt utolsó diáján volt látható és hallgatható, mindössze ennyit fűztek hozzá: „új, kiadatlan dal a 2017-es One More Light sessionökből”.

A Friendly Fire-ról eddig is tudható volt, hogy elkészült, a One More Lightra azonban végül nem került fel.

Bár a rajongók kitartóan reménykednek, hogy a teaser és a zenekar hivatalos Instagram oldalán az utóbbi időben posztolt egységes, korábbi albumokat és dalszövegeket felelevenítő grafikák egy új kiadvány készültére utalhatnak, Mike Shinoda korábban azt nyilatkozta, hogy a Linkin Park – bár az egykori tagok tartják a kapcsolatot – nem dolgozik új zenén, albumon vagy turnén.

 

„Az egyetlen Linkin Park-hír, amivel szolgálhatok, hogy ... igen, néhány hetente beszélünk” - mondta. „Nincs turné, nincs zene, nincsenek albumok készülőben. Hadd mondjam el ezt nektek. Csak tartsátok észben, hogy ez nem fog megtörténni. Bármikor, amikor a zenekar mond vagy tesz valamit, mindenki megpróbálja beindítani a hype-vonatot. Mi pedig azt mondjuk: Nem, nem, nem, nem, nem. Csak csalódást fogtok okozni magatoknak.” - jegyezte meg Mike Shinoda

A Slayer, soha nem érhet véget

Irány Erdély!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek