Backstage
2023-07-04

Csütörtökön kezdődik a Duna-part Feszt a Savoyai-kastélyparkban

Mások mellett a ValMar, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, Beton.Hofi, Manuel és Azahriah is koncertet ad a Duna-part Feszten a Savoyai-kastélyparkban július 6-tól 8-ig.

"A csütörtökön kezdődő rendezvényt idén második alkalommal tartják a ráckevei Duna-part csodálatos környezetében. A Duna-part Feszt egy egyetemnek is otthont ad, tisztelegve a szervezők alma materének" - szerepel az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A tájékoztatás szerint idén négy színpaddal, "sok új programmal és számos újítással" várja a fesztiválozókat a rendezvény. A Savoyai-kastélyparkban külön udvart kapott az Edutus Egyetem, és hallgatói kedvezményeket is biztosítanak a belépőjegyek árából. A nagyszínpadon minden nap 19 órakor kezdődnek a koncertek, és három előadó követi egymást. A nyitónapon, július 6-án Manuel, a ValMar és a Tankcsapda, másnap Beton.Hofi, Azahriah és a Bagossy Brothers Company, végül szombaton az Aurevoir, a Carson Coma és ByeAlex és a Slepp játszik.

2d2ee03a-6003-4005-a865-a45f821aabd6_resize.jpg (1600×875)

A Márka Stage éjszakába nyúló kínálatában az OTL előadói közül Ekhoe, AKC Misi és Gyuris, mellettük a Groovehouse, KKevin, Szecsei B2B Jackwell, Willcox, az Animal Cannibals, az AK26, Loving Arms, Katapult Dj, Drop The Cheese, az Ámokfutók, Lmen Prala, Mr. Cloud, valamint Sterbinszky x Mynea szerepel. A Stég-színpadon akusztikus műsorral jelentkezik Siklósi Balázs, Hangácsi Márton, Áron András, Marge, Blansch és Ohnody. A negyedik zenei helyszín a Bulls Bar, ahol dj-k pakolják a lemezeket.

Fotó: www.dunapartfeszt.hu 

Időpontkérés egyszerűbben

iDE nézz!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek