Egyetem Tér
2023-07-04

iDE nézz!

Történelmi jelentőségű projektek, pedagógus-napi elismerések, együttműködés az MLSZ-szel, monumentális könyvsorozat, 3X3-as kontinensviadal és DErbi– a Debreceni Egyetem legfontosabb eseményeiről, aktualitásairól láthatnak tartalmas riportokat az intézmény saját gyártású magazinműsorában. Az új adás már megtekinthető az unideb.hu-n és az egyetem YouTube-csatornáján.

Az iDE nézz! legfrissebb adásában riportot láthatnak a Debreceni Egyetem történek két legnagyobb projektjéről, melyekben új innovatív egészségipari technológiákat, illetve termékeket fejlesztettek az intézmény kutatói és ipari partnereik. A többmilliárd forintból megvalósuló programok eredményei új gyógyszerek és terápiás eljárások bevezetését is megalapozhatják. 

A műsorban bemutatjuk az egyetem kiváló pedagógusait, és szó lesz a Magyar Labdarúgó szövetséggel kötött együttműködési megállapodásról is. Kulisszatitkokat tudhatnak meg az egyetemi rendezésű 3x3-as Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságról, valamint a Debreceni Egyetem kiadásában megjelent monumentális könyvsorozatról, amely a világ labdarúgásának történetét dolgozza fel. 

A műsor végén pedig képekben foglaljuk össze, hogy sikerült az idei DErbi, amelyen minden eddiginél többen, csaknem hétezer egyetemi polgár és családtagjaik vettek részt. A magazint a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpont, valamint a Multimédia és E-learning Technikai Központ munkatársai készítették. 

Sajtóközpont-TB

Időpontkérés egyszerűbben

Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a BMW Group Gyár

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek