Sport
2024-04-02

Magyar Kupa: jön a negyeddöntő visszavágója

A Debreceni Egyetem alakulatának a játékosai “felköthetik a gatyájukat”, ugyanis a Haladás a mostani idényben még nem kapott ki hazai környezetben.

Nehéz helyzetből várhatja a DEAC férfi futsalcsapata a Haladás elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóját, amelyet szerdán 18.30-tól rendeznek meg Szombathelyen. Tihanyi Csaba tanítványai az előző héten 3-0-s vereséggel zárták a párharc első felvonását a DESOK-ban. Ennek a találkozónak a nyerőembere Henrique Diniz lett, hiszen a Hali brazil légiósa triplázott. Henrique Diniz az első gólját a 16. percben lőtte, aztán a második játékrész elején ismét megvillant, majd a végeredményt a 33. minutumban állította be. A múlt szerdán összeszedett jelentősnek mondható hátrány mellett az sem együttesünk mellett szól, hogy a Vas vármegyeiek ebben az idényben még nem kaptak ki hazai környezetben.

Játékosaink a mostani szezonban a bajnokságban már háromszor csaptak össze a szombathelyiekkel. Az alapszakaszban otthon és idegenben is 2-1-re diadalmaskodott vetélytársunk, míg március közepén a felsőházban Felipe Conde legénysége 5-1-re győzött a csarnokunkban.

Amelyik gárda holnap továbbjut, az bekerül a Magyar Kupa final fourjába. Klubunk 2022-ben volt tagja a négyes döntő mezőnyének, ekkor Kecskeméten finálét játszhatott, ám az aranycsatát a Haladás nyerte 8-4-re.

Magyar Kupa-negyeddöntő 2. mérkőzés
Haladás VSE-DEAC
2024. 04. 03. (szerda) 18.30, Haladás Sportcsarnok

Fotó: Derencsényi István

Koncepcióautó

Közös ügyünk a zöldenergia

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek