Sport
2023-08-31

Korábbi kulcsemberünkkel érkezik a Kecskemét

Tóth Attila elmondta, a Debreceni Egyetem alakulata igyekszik váratlan húzásokkal meglepni Krajcsi Bencét.

A DEAC férfi futsalcsapatának remisorozata pénteken a Kecskemét elleni bajnokin szakadhat meg, a találkozó 18.30-kor kezdődik a DESOK-ban. Tihanyi Csaba legénysége az első három fordulóban mindig megosztozott a pontokon az ellenfeleivel, így jelenleg három egységgel rendelkezik. A kecskemétiek az Aramis legyőzésével kezdték az idényt, aztán a Nyírbátorral és a Veszprémmel vívott meccsen sem termett babér nekik. Több játékosnak érdekes lesz a holnapi ütközet, mivel Szabó Ábel és Krajcsi Bence a nyári átigazolási szezonban pont a klubunktól igazolt a Bács-Kiskun megyeiekhez, míg Nyerges András ellentétes utat tett meg.

– Hozzánk hasonlóan a kecskemétiek sem kapták el jól a rajtot. Bízom benne, hogy végre összejön az első győzelmünk, bár ezért keményen meg kell dolgoznunk. Ábellel és Bencével is tartom a kapcsolatot, érdekes lesz, hogy immáron ellenfelek leszünk. Úgy tudom, Ábel bokasérüléssel bajlódik, így ő nem léphet pályára, de Bence valószínűleg védeni fog. Baráti viszonyt ápolok vele, de ezt a mérkőzésen félre kell tenni. Kiválóan ismer minket, ebből például a pontrúgásoknál profitálhat, ám azt megígérhetem, hogy igyekszünk meglepni őt – nyilatkozta Tóth Attila.

Jelenleg nagyon sűrű a mezőny az élvonalban, ezt támasztja alá, hogy a harmadik Újpest és a tizedik DEAC között mindössze egy pont a távolság.

– Számítottam erre, mivel több együttes jelentős átalakuláson ment át a holtszezonban. Maradt bennem hiányérzet az eddigi bajnokik miatt, hiszen az Újpest ellen úgy érzem, egy már megnyert mérkőzés csúszott ki a kezünkből. Legutóbb Berettyóújfaluban játszottunk döntetlent, amit szép eredménynek tartok – zárta mondandóját Tóth, aki az MVFC otthonában duplázott, ezzel főszereplője lett a 4-4-es egállal záruló ütközetnek.

NB I 4. forduló
DEAC-SG Kecskemét Futsal
2023. 09. 01. (péntek) 18.30, DESOK

Fotó: Derencsényi István

Balogh Tibor

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek