Sport
2023-04-01

Srdjan Blagojevic - "A maximumot kell nyújtanunk"

A válogatott mérkőzések miatti szünet után a hétvégén folytatódnak az NB I. küzdelmei. A DVSC vasárnap 19 órakor a Vasast fogadja a Nagyerdei Stadionban, egy több szempontból is nagy téttel bíró találkozón. A meccsről Srdjan Blagojevic, a Loki vezetőedzője nyilatkozott.

– Csak két-három napunk volt arra, hogy egy kicsit megpihenjünk, aztán pedig visszatértünk a rendes kerékvágásba, mindannyian a következő ellenfélre koncentrálunk. Ahogyan már korábban is említettem, a bajnokságon belül nagyon csekély a különbség a csapatok között. Függetlenül attól, hogy a Vasas jelenleg kiesőhelyen áll, tudjuk, hogy jó csapatról van szó, jó játékosokkal és az egyik legnagyobb költségvetéssel.

Egyszerre szükséges óvatosnak, motiváltnak és felkészültnek lennünk, a maximumot kell nyújtanunk. Koncentráltnak kell lennünk, hiszen az ellenfelünknél nagyon gyakoriak a változtatások, a Vasas akár egy mérkőzésen belül is változtat a felálláson, a letámadás módján vagy a védekezésen. Elemeztük az ellenfelünket, ezért fontos, hogy adott esetben ne csak a saját játékunkhoz ragaszkodjunk, hanem tudjunk alkalmazkodni ahhoz, ami épp a pályán zajlik – mondta a DVSC trénere.

dvsc.hu

Hatvan év 60 debreceni dala 19. rész

Utánozzuk a természetet!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek