Sport
2023-03-07

Kiütöttük a Diósgyőrt

A Debreceni Egyetem alakulata nem fukarkodott a gólokkal, végül tíznél állt meg.

A DEAC női futsalosai hétfő este a Diósgyőrt fogadták a DESOK-ban. A mai meccs előtt már négyszer találkoztunk a borsodiakkal a mostani idényben, és mindegyik alkalommal fölényesen diadalmaskodtunk. A jó sorozat ezúttal sem szakadt meg, mivel 10-0-ra nyertünk.

Már az első percben megszereztük a vezetést, Tóth Nóra lekészítése után Fülöp Diána köszönt be. A harmadik minutumban megint Fülöp ünnepelhetett, hiszen egy szögletet követően ő helyezkedett a legjobban. A folytatásban kulcsemberünk három gólpasszal jelentkezett, az asszisztjait sorrendben Tóth Nóra, Czégény Zsuzsa és Horváth Viktória értékesítette. Vezetőedzőnk a nagy előny birtokában folyamatosan forgatta a csapatát, többek között az a Hardon Rita is szóhoz jutott, aki a futballal párhuzamosan futsalozik. A szünet előtt Csepregi Gabriella növelte a fórunkat. Az első félidőben a vendégek még a térfelünkre sem jutottak át sűrűn, így nem volt érdemtelen a tekintélyes előnyünk.

A második játékrészben Üveges Katalin momentumai következtek, csapatkapitányunk előbb gólpasszt osztott ki Gajzágó Flórának, majd két bombagóllal hívta fel magára a figyelmet. A végéig összejött a két számjegyű differencia, hiszen Nagy Anikó szintén betalált. A lefújás előtt a DVTK tízméteresből szépíthetett volna, ám Torma Lilla fogta a próbálkozást.

Az alapszakasz-elsőségét már korábban bebiztosító együttesünk sikere egy pillanatra sem forgott veszélyben ezen a napon.


NB I 19. forduló

DEAC-DVTK-Vénusz 10-0 (6-0)

DESOK, vezette: Takács István, asszisztensek: Nedeczky Zsombor, Kovács László.

Gólszerzők: Fülöp (1., 3.), Tóth N. (9.), Czégény (10.), Horváth V. (11.), Csepregi (18.), Gajzágó (27.), Üveges (27., 31.), Nagy A. (38.)

A DEAC összeállítása: Torma – Tóth N., Fülöp, Horváth V., Gajzágó. Cserék: Hardon, Csepregi, Pócsik, Nagy A., Üveges, Czégény, Tóth A. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

 

 

Fotó: Derencsényi István

Halálra verte hajléktalan ismerősét a debreceni férfi

A nők ugyan tudnak maguknak virágot venni, de jobban szeretnek kapni

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek