Sport
2022-08-30

A dobogó legfelső fokán Tokajban

Negyedik alkalommal rendezték meg a tokaji Fesztiválkatlan Opent, ahol páros és egyéni versenyszámban mérkőzhettek meg a játékosok. A DEAC dartsszakosztályát a közel százfős mezőnyben 18-an képviselték.

A játéknapon elsősorban a páros verseny élvezett prioritást. Összesen 48 pár, azaz 96 fő adta le nevezését a megmérettetésre, közülük legtovább a DEAC játékosai jutottak. A Vályi Attila-Oláh Bence Attila (DEAC-DEAC) kettős címvédőként várta a torna döntőjét, ahol a Pazonyi Balázs-Gábora Mátyás (DEAC-BEAC) duójával találkoztak. Ezúttal a Pazonyi-Gábora formációnak jobban jött ki a lépés, és 5-1 arányban felülmúlták klubtárscsapatukat, így a Fesztiválkatlan Opent megnyerve új győztest avattak idén, míg a Vályi-Oláh páros a dobogó 2. fokára léphetett fel.

 Ezt követően az egyéni versenyen szakosztályunk játékosai ezúttal nem végeztek az élbolyban, azonban a különdíjakban érdekeltek voltunk. Az egész játéknapot figyelembe véve Vályi Attila (DEAC) dobta a legtöbb (3 darab) 180-at, illetve Oláh Bence Attila 140-es kiszállója az egész nap legmagasabb kiszállója volt.

A szervezést köszönjük a Nyíregyházi Darts Clubnak!

 

K. P.

 

Előzetes

Elhunyt Hegyes Gabriella

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek