Sport
2022-05-21

Két debreceni dartsos is az elődöntőbe jutott

A Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának 11. fordulóját Miskolcon tartották a DVTK szervezésében. Szakosztályunkat 10 játékos képviselte, közülük a legeredményesebben Radványi Sándor és Mező Balázs zárt.

Huszonnégy nevezőt a verseny szervezői négy csoportba sorsoltak, ahonnan a két utolsó búcsúzni kényszerült. Radványi Sándor a csoportja megnyerésével kvalifikálta magát a legjobb 16 mezőnyébe, míg Mező Balázs csoportharmadikként kezdte a főtáblát.

Radványi Sándor az alsó ágon első ízben klubtársát 4-1 arányban, majd a hazaiak egyik játékosát 4-3-ra múlta felül, és ezzel kiharcolta az elődöntőbe jutást. Balázs ugyanezen ágon 4-1-es, illetve 4-2-es sikerével jutott a legjobb négybe, ahol DEAC-os elődöntőt rendeztek. Kiélezett csatában végül 4-3-ra Mező Balázs nyert. A döntőben azonban alulmaradt, így a 2. helyen végzett, míg klubtársa, Radványi Sándor a képzeletbeli dobogó 3. fokára léphetett fel.

Folytatás május 26-án!

K.P.

Taylor Hawkins és Brian May utolsó telefonos beszélgetése során egy új, közös kollaboráció ötlete is felmerült – a Foo Fighters és a Queen kapcsolatának története

A transzatlanti kapcsolatokról tartanak közös, angol nyelvű konferenciát Budapesten

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek