MegMinden
2024-02-18

Itt az új világsztár

(origo.hu)

Nézze meg a világ leghihetetlenebb gólörömeit.

Chouchaa néven vált világhírűvé egy algériai, szellemi fogyatékos férfi, internetes videóinak köszönhetően.

Algériában már évek óta nagy népszerűségnek örvend Chouchaa, ám a közösségi médiába feltöltött felvételeinek köszönhetően egyre többen ismerik a futballtudását. Az 1982-ben született férfi 

nagyon szeret focizni és barátaival gyakorolni, akik vele együtt örülnek minden mozdulatának.

 Chouchaa-nak a technikai tudása és a lelkesedése miatt már több mint 1,2 millió követője van a TikTokon és hasonlóan sok az Instagramon.

A 71,5 millió követővel rendelkező 433 nevű oldal tavaly megosztott egy videót Chouchaa egyik kispályás büntetőjéről és a gólt követő ünneplésről, a felvételt már majdnem kétmillióan kedvelték.

Chouchaa, az algériai focisztár

Chouchaa-t az sem zavarja, ha éppen egy nagy helyzetet hagy ki, és nem a cseltudása vagy a gólja, hanem a bakija miatt néznek meg sokan egy felvételt. Sőt, a videóinak egy része olyan jelenetet mutat be a futballpályán, hogy az algériai férfi sorra hagyja ki a kapuhoz közeli ziccereket, ám leggyakrabban azért úgy zárul a rövid felvétel, hogy a támadás végén gólt lő, és ennek nagyon lelkesen örül, a társaival együtt. 

Összességében Chouchaa videói a tehetsége és a szenvedélye mellett arra is felhívják az internetezők figyelmét, hogy a speciális igényű emberek is legalább annyira életvidámak tudnak lenni, és megfelelő akarattal és kitartással semmi sem lehetetlen.

Az eredeti írást itt találja.

Fehérvárra, hadi úton

RED AND BLACK

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek