MegMinden
2023-12-15

SZABYEST

(ripost.hu)

JOBB KŐMŰVESNEK LENNI, MINT EGY TARTALOM NÉLKÜLI CELEBNEK!

A zenész szerint fontos, hogy a fiatalok szakmát tanuljanak és több lábon álljanak, és ne akarjanak mindenáron sztárok lenni.

Szabyest az internetnek köszönhetően lett ismert zenész, azonban azt már kevesebben tudják róla, hogy média designerként végzett az egyetemen. A énekes éppen ezért a legújabb videójában arról beszél, hogy a pálya választás előtt álló fiataloknak érdemes elgondolkodnia, hogy a sztárság helyett rendes szakmát válasszanak.

Az utóbbi időben is azt vettem észre, hogy a különböző közösségi platformokon a legtöbb nézettséget olyan emberek generálják, akik a szakmájukban profik.

Valljuk be, aki jól és szépen dolgozik az egy laikusnak is szép tud lenni. Nem fog számítani, hogy az ember hideg burkoló, festő, vagy szakács. Manapság sok olyan videót látok a neten, ami akár referencia is lehetne” — kezdte Szabyest, aki azt is hozzátette, hogy véleménye szerint az kell, aki emberi. Ezért is döntött úgy az énekes, hogy a szakmatszerzek.hu kezdeményezése mellé állva népszerűsíti a kétkezi munkákat. 

Fontos, hogy szeressük a szakmánkat

Szabyest a saját példáját is felhozta, ugyanis már az iskolában felismerték, hogy miben lehet tehetséges. Ezért sikerült olyan munkát választania, amit a mai napig szeret. Ezért is gondolja úgy, hogy ha az ember élvezi a munkáját akkor azzal a szakmával még tartalomgyártó is lehet.

Szerintem fontos dolog, hogy legyen egy szakmád, amit szeretsz és élvezettel tudod csinálni, utána lehet videókat készíteni, és jöhetnek a megkeresések

— folytatta a zenész, aki elmondta, hogy az influenszerek élete sokkal árnyaltabb, mint az kívülről látszik. Mert lehet, hogy az egyik hónapban felveszi a sok pénzt, az elkészített videók mellé, de mi van ha a következő hónapokban nem jön megkeresés. Akkor is élnie kell az influenszernek valamiből, ezért gondolja azt, hogy több lábon kell állni.

Tartalmatlanságot nem szeretem, szerintem jobb dolgozni, mint tartalom nélküli sztárnak lenni. Engem sem feszélyez, hogy mikor kellene videót készítenem, ha nincs ihletem, akkor nem készítek, volt már olyan, hogy két hétig nem csináltam semmilyen videót!

 — mesélte a Farm VIP játékosa.

Az eredeti írást itt találja.

Fast fashion

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek