MegMinden
2023-09-20

Lego

(player.hu)

Nem bír magával a Lego, már most itt van a karácsonyi készletük-

Egyetlen percig nem csodálkozom azon, hogy úgy érzed, minden évben egyre hamarabb kezdenek el nyomasztani a karácsonyi hangulattal. A Lego szeptember közepén végleg kulcsra zárta a nyarat, az őszt pedig át is ugrotta, rögtön bemutatta a 2023-as karácsonyi készletét.

Ha neked a karácsony a szigorúan a tökéletesen kiválasztott ajándékokról, a soha el nem fogyó bejgliről, a fáról lezabált szaloncukorról és a családról szól, akkor remélhetőleg észre sem veszed a plázákban milliomodjára lejátszott All I Want For Christmas Is You-t meg a giccses rémségeket, nem nyomaszt az utolsó pillanatos vásárlási láz sem, inkább örömmel nézed meg a Reszkessetek betörőket minden áldott nap. A karácsony biztosan pirosbetűs ünnep a Lego pénzügyi részlegén is.

Mint minden évben, úgy a Lego tervezői most is bemutatták a karácsonyi készletet, mely egy alpesi házikó.

Ez az otthonos és aranyos szett tökéletesen illeszkedik abba a karácsonyi faluba, melyet évekkel ezelőtt kezdett meg a Lego és azóta sorra jönnek az ilyen ünnephez kapcsolódó jelenetek a manók házával meg a Mikulás látogatásával. A 10325-ös számú készlet 1517 darabos és egy kunyhóban ünneplő családot mutat be.

Hátulról nyitott az épület, így látható a karácsonyfás nappali és a hálószobák is, ahol az öt minifigura ajándékozza meg egymást. A ház tetejét hó - vagy fehér elemek - fedi, előtte egy kis befagyott tó van, mellette pedig remek poén a kerti pottyantós budi. Motoros szán is jár az október 1-jétől elérhető készlethez, melyet egy cent választ el a száz eurótól.

 

Az eredeti írást itt találja.

Milliárdos kiszálló

Csomagolásdesign

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek