MegMinden
2023-08-23

Jóbarátok

(origo.hu)

Itt van Jennifer Aniston megdöbbentő nyilatkozata.

Majdnem szétesett két évad után a legendás szituációs komédia csapata – persze a pénz miatt.

Ma van a hollywoodi írósztrájk 115. napja, egyben a hollywoodi színészsztrájk 42. napja, miközben egyre több történet kerül elő arról, hogyan befolyásolja a fizetés, a gázsi a produkciók sorsát. Mint ismert, a 10 évaddal büszkélkedő Jóbarátokban Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry és Matt LeBlanc közel egy évtizeden át dolgozott együtt. Mióta véget ért, a stáb összetart, a színészek is összejárnak néha, főleg Cox és Aniston maradtak barátok.

A színészek valódi barátsága azonban veszélybe került, amikor a Jóbarátok 3. évadának forgatása során pénzügyi problémák merültek fel. Miután a Ross és Rachel közötti románc sokat volt a képernyőn a 2. évadban, Aniston és Schwimmer többet kezdett keresni, mint a társaik - írta a Screenrant. "Szerintem tönkretett volna minket, ha azt látjuk, hogy valaki anyagilag elkezd szárnyalni" - mondta Aniston, aki akkoriban még nem volt annyira tehetős: az első évadban még 22 ezer dollár körül volt a gázsija, de a végén felment 1 millió dollárra - epizódonként.

A többi ismert, a krízist azzal győzte le a hatfős főszereplőcsapat, hogy közösen kiálltak és egyforma fizetést követeltek. Így maradt együtt a Jóbarátok csapata, és így lett minden idők egyik legismertebb komédiasorozata.

Az eredeti írást itt találja.

Zenészlegendák az oDEon színpadán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek