MegMinden
2023-04-11

Brad Pitt

(vezess.hu)

Őt fogja tanítani Brad Pitt az új F1-es filmben.

Nem volt egyszerű, de megvan a színész, aki az érkező Forma-1-es filmben Brad Pitt mentoráltja lesz. Ja, azt tudtad, hogy Lewis Hamilton az egyik producer?

Hónapokig tartó megbeszélések, meghallgatások, sőt többnapos vezetéstechnikai tesztek után úgy tűnik, hogy az Apple, Joseph Kosinski rendező, Jerry Bruckheimer és Lewis Hamilton producerek megtalálták a színészt, aki az F1 világában játszódó új film központi szereplője lesz.

Deadline forrásai szerint a választás Damson Idrisra esett. A 31 éves színész  aki olyan filmekben szerepelt eddig, mint a The Commuter – Nincs kiszállás, Halálos harcmező vagy a Fekete tükör sorozat.

A rendező az a Joseph Kosinski, aki igazi bombasikert forgatott a Top Gun: Maverickből. A producerek neve között pedig ott szerepel a hétszeres F1-világbajnok, Lewis Hamiltoné is.

A film pénzemberei már november óta találkoztak a szerepre esélyesekkel, több tucat színész járt a meghallgatáson. Az év elején a lista egy maroknyi színészre szűkült, akik közül Idris került ki győztesen. Kosinski nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél kevesebb számítógépes effektet használjanak, ahogy azt a Top Gun új részénél is tették, ezért – az egyelőre cím nélküli – Forma-1-es filmnél is ez a terve.

A filmben Brad Pitt egy idősebb, már visszavonult versenyzőt alakít majd, aki egy fiatal pilóta mentorálása végett ül újra versenyautóba. Ez így elsőre kísértetiesen hasonlít a 2001-es Felpörgetve című borzalomra, amelyben Sylvester Stallone volt a fiatal versenyző mentora. Reméljük, nem ismétlődik meg az a fiaskó.

Az eredeti írást itt találja.

Bárddal rongálta meg dühében a telefonfülkét – rendőrségi fotókkal

Krascsenics Csilla: Minél jobb állapotban szeretnék visszatérni

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek