MegMinden
2022-11-09

ByeAlex

(szeretlekmagyarorszag.hu)

ByeAlex visszaszólt a Neoton Família sztárjának

Végvári Ádam betámadta az X-Faktor zsűritagját, amiért nem ismerte Bayer Friderika dalát, most az énekes visszavágott.

Az eddig is biztos volt, hogy ha mód van rá, ByeAlex véleményét meg fogjuk ismerni bármilyen ügyben, ha pedig beszólnak neki, egészen tuti, hogy vissza fog szólni valamit.

És most is ez történt,

az X-Faktor mentorát a Neoton Família zenésze támadta be, mert nem ismerte Bayer Friderika dalát, most az énekes visszavágott Végvári Ádámnak.

Az történt amúgy, hogy ByeAlex valóban kellemetlen helyzetbe keverte magát, mert a szombat esti X-Faktor élő show-jában kijelentette: nem ismeri Bayer Friderika ikonikus eurovíziós slágerét, a Kinek mondjam el vétkeimet? című dalt.

Az 1994-ben induló szám magyar viszonylatban mindeddig a legjobb, vagyis a negyedik helyen végzett, ami még pikánsabbá teszi a dolgot egyébként, az az, hogy 2013-ban Alex is képviselte Magyarországot az Eurovízión.

"Kedves Végvári Ádám… Miért is KELLENE nekem bármilyen dalt is ismernem, csak azért mert létezik? Ön hány dalomat tudná éppen felsorolni?

Még én magam sem emlékszem néha, hány dalom van pontosan, pedig a legtöbb fontos megjelenésem az elmúlt 10 évben sokmilliós nézettségeket, rádiós-tévés toplisták csúcsát, meg mindenféle platinákat ért el. De felteszem, 71 évesen ön nem az én zenéimet figyelgeti"

- írta ByeAlex.

"Attól, hogy mentor vagyok, nem zenei lexikon. Amikor a szóban forgó dal megjelent, nekem még zenei ízlésem sem volt igazán, pedig nem is vagyok már húszéves sem. Aztán úgy adódott, hogy ahogy lett, én rögtön Mansont, Nirvanát, Kornt, és Ganxstát kezdtem el hallgatni…"

- magyarázta. Majd elnézést kért, amiért nem nézett utána, kik képviselték Magyarországot előtte, azt is írta, hogy nem Bayer Friderikával és az elért sikerével nem volt képben, hanem csak a dallal.

"Az sem zavar, hogy egyébként azonnal leparasztozott, mert mindegy is, csak furcsa, hogy legutóbb a saját magamról tett kijelentésem után - nevezetesen, hogy én majd idős koromban nemigen szeretnék már színpadon állni /csak egy csúnya szót használtam rá/ - a Nagy Feró a bulvárban rögvest személyeskedett velem, amire nem reagáltam (minek?); most meg ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt. Közben az idősek mindig a tiszteletről okoskodnak"

 

Az eredeti írást itt találja.

Quirikó Vivien: Erőnléti gondjaink aligha lesznek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek