MegMinden
2022-08-15

Underground

(Facebook)

Fekete Zaj Fesztivál

Drága Zajongók!

Közeledik az a bizonyos 1. nap, ezért hoztunk nektek pár infót a szállásokkal kapcsolatban 

 A még elérhető szállásokat (sátorjegyek és 1 db szoba) itt találjátok: https://tixa.hu/feketezaj2022_szallas

 A tegnapi nap folyamán kiküldtük az infólevelet az addig beérkezett foglalóknak, amelyben többek között szerepeltek a szokásos mumus, az IFA (idegenforgalmi adó) fizetés részletei is. Kérjük, segítsétek a munkánkat azzal, hogy követitek a levélben leírtakat!

 Az azóta foglalást leadók se aggódjanak: hétfőn is kiküldjük ugyanazt a levelet.

 Az azután foglalást leadók pedig innen tájékozódhatnak.

 Az IFA mértéke 490 Ft / fő / éj mind a Mátra Kemping, mind a Mátra Tábor szállásain.

A szállás helyszíni regisztrációjához a házban / szobában / sátorban alvó összes vendég okmányait (személyi igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya) be kell szkennelni a kulcsok átadása előtt. Ezt a Mátra Kemping munkatársai végzik a szállás pultnál (a Mátra Tábor esetén a Mátra Tábor recepcióján). Ez nem a szálláshely által kitalált szigorítás, hanem törvényi szabályozás. Tehát legyen nálatok minden okmány az érkezéskor.

 A Mátra Kemping lakóinak az adatszolgáltatás és IFA befizetés előzetesen online vagy a helyszínen történik, a szállás pultnál. Az itt sátrazóknak csak adatot szolgáltatni szükséges, sátorjegyük már tartalmazza az IFA-t.

 A helyszínen lesz lehetőség Mátra Kemping napi sátorjegyet váltani, személyenként 2500 Ft / éj áron. A vásárlásra kizárólag a szállás pultnál van lehetőség, bankkártya vagy készpénz formájában.

 A helyszínen váltott Mátra Kemping sátorbérlet személyenként 10000 Ft / 4 éj. Ugyanaz vonatkozik erre is, mint a napijegyre.

 A Mátra Tábor lakóinak az adatszolgáltatás és IFA befizetés a Tábor recepcióján történik a D1 faházban (bejárat után az első jobbra), készpénz formájában. Kérünk készüljetek a pontos összeggel! Ezt megelőzően szükséges a szállásjegy érvényesítése a fesztivál szállás pultjánál, csak utána menjetek a Táborba.

 Idén is lesz lehetőség hostel ágy bérlésére a Mátra Tábor szobáiban. Az ágyak 1-1 éjszakára (4000 Ft + IFA / fő / éj) vagy 4 éjszakára (15000 Ft + IFA / fő / 4 éj) elérhetőek, limitált számban. Érdeklődni és igényelni a helyszínen lehet, minden esetben a szállás pultnál.

 A szállásjegyeket kérünk papír vagy előre letöltött PDF formátumban hozzátok magatokkal, mert a helyszíni térerővel évek óta nem találjuk a közös hangot, és csak fokozná a sorban töltött időt a keresgélés.

 A szálláshelyeket elfoglalni 08.17. 14:00-tól, vagy a foglalásotok első napján 14:00-tól lehet. Érkezéskor a kulcsokat a szállás pultnál lehet felvenni.

 A szálláshelyeket elhagyni 08.21. 10:00-ig, vagy a foglalásotokat követő nap 10:00-ig kell. Távozáskor a kulcsokat a recepciókon kell leadni.

 A szállás pult, mint minden évben, a Mátra Kemping bejárata után 10 méterrel található, az erre kijelölt teraszon. Szállásjegyeket érvényesíteni és kulcsokat átvenni csak az alábbi nyitvatartási időben lesz lehetőségetek.

08.17. 12:00 - 24:00

08.18. 10:00 - 24:00

08.19. 12:00 - 22:00

08.20. 12:00 - 20:00

Kérdés esetén írjatok az info@feketezaj.hu címre!

Találkozunk a Mátrában! 

Az eredeti írást itt találja.

Ifj. Szabó Gáboré a harmadik hely a Budapest Grand Prix-n

A Vodafone kompenzálja a fogyasztókat a megtévesztő mobilnet-hirdetései miatt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek