MegMinden
2022-06-18

Utánpótlás

(femina.hu)

Gulácsi Péter 3 éves kisfia cukibombát robbantott.

A magyar válogatott labdarúgó, Gulácsi Péter a német RB Leipzig kapusa már kisfiú korában ezen a poszton játszott, korán látszott, mennyire hihetetlenül tehetséges.

A 32 éves sztárfocista csapata a napokban mérkőzést nyert a német labdarúgó-bajnokságon az Augsburg csapata ellen. Mégsem ezért lett ez a meccs emlékezetes, hanem kisfia miatt.

Gulácsi Péter kisfia, Dominik lehetőséget kapott, hogy a rajongókkal teli stadionban próbálhassa ki magát igazi focistaként. A kisfiú rendkívül magabiztos volt, egyáltalán nem jött zavarba, minden igyekezetével azon volt, hogy gólt rúgjon. Amikor ez sikerült, a tömeg hosszan őt éljenezte. 

A tündéri jelenetről az RB Leipzig hivatalos oldala töltött fel videót a Twitterre, ami mellé azt írták: „Mint az apukája!”

A hálóőr 2016-ban vette feleségül élete szerelmét, Diánát, akivel ekkor már hat éve alkottak egy párt. A gyönyörű esküvőre egy balatoni borászat kúriáján került sor. Mivel Gulácsi Pétert a csapata csak másfél napig tudta nélkülözni, autóval pedig hét óra lett volna az út, a focista helikopterrel érkezett. 

Az eredeti írást itt találja.

Pedro Almodóvar

Vizes vb 2022 - Hosszú és Sebestyén is továbbjutott 200 méter vegyesen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek