MegMinden
2021-08-08

Éhezők viadala

(instagram)

Megvan, mikor kezdik forgatni az Éhezők viadalának előzményfilmjét

Ezúttal is Suzanne Collins regénye alapján készül a forgatókönyv.

Csaknem egy évvel ezelőtt érkezett a jó hír, hogy az Éhezők viadala visszatér, és 2023-24 környékén bemutatják a széria előzményfilmjét. Ennek középpontjában Panem zsarnoki elnöke, Coriolanus Snow áll majd. Joe Drake, a Lionsgate filmipari cég elnöke a Deadline-nak egy interjúban elárulta, hogy 2022 közepén kezdik forgatni a történetet, és a kész alkotás 2023 végén vagy 2024 elején kerülhet a mozikba.

A Suzanne Collins Énekesmadarak ​és kígyók balladája című regényén alapuló filmet Francis Lawrence rendezi, aki az első négy film munkálatait is vezette. Joe Drake azt is megerősítette, hogy a tervek szerint az előzményfilm bemutatóját a hagyományos módon, a mozikban tervezik, nem pedig valamelyik streaming-szolgáltató platformján.

FŐSZEREPBEN A 18 ÉVES SNOW

A sztori főszereplője nem Katniss és nem is Peeta lesz, hanem a 12 körzet kegyetlen vezetője, Coriolanus Snow. Ezúttal azonban nem Donald Sutherlandet láthatjuk a karakter bőrébe bújni, hiszen a cselekmény Snow fiatal felnőtt korára fókuszál. Láthatjuk majd, hogyan próbál megküzdeni a 18 éves Coriolanus a családi bonyodalmakkal, miközben élete nagy dobására készülődik, hogy a Viadal mentoraként debütálhasson. Ám legelső mentoráltjaként egy fiatal lányt kap a 12. kerületből, vagyis az ország legszegényebb régiójából.

Az eredeti írást itt találja.

A punk Júdás

Csaknem háromszorosára emelkedett a héten az áldozatok száma Romániában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek