MegMinden
2021-06-15

Európa Bajnokság

(alapjarat.blog.hu)

A futballsztárok néhány perc alatt megkeresik autójuk árát

A múlt pénteken kezdödött labdarúgó Európa-bajnokság az egész kontinenst lázban tartja, legalábbis azokat az embereket biztosan, akik rajonganak a fociért. Sőt, az Eb alkalmából sokszor még azok is képernyő elé ülnek, akik nem követik nyomon az egyes nemzeti bajnokságok eseményeit.

De mégis, hogy kapcsolódik a futball az autókhoz? Természetesen úgy, hogy a labdarúgók előszeretettel vásárolnak maguknak sokszor méregdrága és/vagy különleges kocsikat.

Most a brit The Sun szedett össze néhányat az általuk legjobbnak ítélt játékosból, akik a szigetország valamely klubcsapatában rúgják a bőrt, és biztosan viszontláthatjuk majd őket az Eb-n is. Egyúttal az is kiderül, hogy ki mennyit költött jelenlegi négykerekűjére, és mennyi ideig tartott, amíg megkeresték az adott kocsi árát. A számítások a jelenlegi klubfizetések alapján történtek.

Marcus Rashford

A Manchester United csatára angol, Marcus Rashford mindössze 35 perc alatt kereste meg a Mercedes-AMG S63 106 ezer fontos (aktuális árfolyamon számolva 42,5 millió forintos) árát.

Harry Kane

Harry Kane, a Tottenham Hotspur sztárja kicsit több mint egy óra alatt eleget keres ahhoz, hogy egy 212 ezer font (85 millió forint) értékű Bentley Continental Supersports-cal furikázhasson.

Gareth Bale

Az ugyancsak a Tottenham keretét erősítette - igaz, csak kölcsönben - walesi Gareth Bale már 27 percnyi labdázás után beülhet egy 230 ezer font (92,2 millió forint) értékű, vadonatúj Ferrari GTC4Lussóba.

Mason Mount

A Chelsea középpályása, Mason Mount 97 perc alatt megkereste azt a 100 ezer fontot (40,1 millió forintot), amennyiből megvehetett magának az Urban Automotive által felhergelt Range Rover SVR-t.

Az eredeti írást itt találja.

Rossi elárulta, ki lesz a két csatárunk a portugálok ellen!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek