Hajdú-Bihar
2024-02-13

Volt dolga a tűzoltóknak

Tűzhöz és balesethez is riasztották a hétvégén a tűzoltókat a vármegyénkben.

Lehasadtak egy fa ágai pénteken Debrecenben, a Gyár utcában, a magasban fennakadt ágak a gyalogos forgalmat veszélyeztették, ezért a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységi létrán át kézi erővel távolították el az ágakat.

Egy autó egy fának ütközött pénteken a debreceni Külső-Diószegi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Rózsástelepen. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

Berendezési tárgyak égtek egy lakóházban Konyáron, a Kék-Kálló utcában. A tüzet a konyári önkéntes tűzoltók fékezték meg porral oltó készülékkel és egy vízsugárral. Az épület lakhatatlanná vált a füst és a koromszennyezés miatt. A tulajdonos ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Szombat délelőtt tűz volt Balmazújvároson, a Hortobágyi úton, egy ház udvarában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott lévők porral oltóval megszüntették a tüzet, a tűzoltók az utómunkálatok végezték el egy vízsugárral.

Debrecen közelében, a 33-as számú főúton egy autó egy sávelválasztó betonnak ütközött. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket vasárnap délelőtt Balmazújvároson, a Szemere Klára utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók méréseket végeztek, melyek szén-monoxid jelenlétét mutatták ki a levegőben. Az eset során senki sem sérült meg és a ház fűthető maradt.

Egy villanyóra égett vasárnap délután Hajdúböszörményben, a Külső-Debreceni utcában. A tűz elaludt a város tűzoltóinak kiérkezésre. Az egység az utómunkálatokat végzetre el.

Húsz világhírű magyar származású zenész

Debrecenben is indul a jelentkezés az MCC Egyetemi Programjába

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek