Egyetem Tér
2022-09-28

Újraindul a szülészeti ellátás a Kenézy Campuson

Hétfőtől a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Kenézy Gyula Campusán is szülhetnek a kismamák. Az intézményben ezzel újraindul a szülészeti fekvőbeteg-ellátás. A várandósokat felújított, családbarát környezetben fogadják.

Október 3-tól, hétfőtől lehet szülni ismét a Kenézy Gyula Campuson. Az intézmény szülészeti ellátási területéhez - problémamentes várandósságok esetén - Hajdú-Bihar megye Debrecenen kívüli lakosai tartoznak. A 36. betöltött terhességi hét felett és problémamentes várandósság esetén azonban arra is van lehetőség, hogy a területi ellátási körzeten kívüli kismamák is a Kenézy Gyula Campust válasszák ellátó intézményként.

A járóbeteg-ellátás már szeptember 19-én újraindult a Kenézy Campuson, ahol várandós ambulancián fogadják a kismamákat. Az ambulanciára elsősorban azokat várják vizsgálatra, akik várandósságukat problémamentesen viselték és Debrecenen kívüli Hajdú- Bihar megyei lakosok, vagy később a Kenézy Gyula Campus szülőszobáján szeretnék világra hozni gyermeküket. 

Az NST-vizsgálat előjegyzés alapján történik, a vizsgálatra időpontot az 52/511-789-es telefonszámon lehet kérni.

Sajtóközpont - CzA

Anthrax

DEAC kosárlabda: bizakodó szezonkezdet

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek