Backstage
2024-01-22

Új korszakra készül a Paramore

Miután törölték az összes közösségi média posztjukat, a rajongók már a feloszlástól tartottak - a hírek szerint azonban a Paramore új korszakra és új lemezszerződésre készül.

A pop-punk trió múlt hónapban minden posztot és képet eltávolított az X, Facebook és Instagram profiljukról, a hivatalos weboldalukon pedig 404-es hibaüzenet jelent meg. Sokan attól tartottak, hogy mindez a zenekar feloszlásának előszele – most azonban a Variety arról számolt be, hogy a Paramore nem tervezi, hogy a közeljövőben befejezi a munkát, hanem "újrakezdést" keresnek az interneten, mivel elváltak útjaik az Atlantic lemezkiadóval.

A 2023-as This Is Why volt az utolsó albumuk, amit az Atlanticnál adtak ki. Azt, hogy a zenekar szándékozik-e új lemezszerződést kötni, vagy a jövőben függetlenek akarnak maradni, egyelőre még nem tudni.

A Paramore pár napja megosztotta első új posztját a hivatalos Instagram-fiókján: egy videó teasert egy tribute albumhoz, amely a Talking Heads 1984-es, nagy hatású koncertfilmjének, a Stop Making Sense-nek állít emléket. A Paramore a Burning Down the House című dalt adja elő.

Bár Hayley Williams és csapata "előre nem látható körülmények"-re hivatkozva lemondta a januárra tervezett fellépéseket, a Paramore-ra sűrű 2024-es turnénaptár vár – hamarosan Taylor Swift rekordokat döntögető "Eras Tour"-jának fő előzenekaraként lépnek fel, amely májusban Európába is eljut.

Megjelent a Green Day tizennegyedik stúdióalbuma - itt a Saviors!

Hatvannégy éve született a rejtélyesen elhunyt Michael Hutchence

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek