Backstage
2023-07-31

Nem lesz pótolva a Johnny Depp miatt elmaradt budapesti koncert

Bár a szervezők korábban optimistán nyilatkoztak, hogy próbálnak új időpontot egyeztetni, most kiderült: a jegyek árát visszatérítik a rajongóknak.

Az előzenekar kezdése előtt egy órával mondta le koncertjét július 18-án Alice Cooper és Johnny Depp zenekara, a Hollywood Vampires, a szervezők pedig még aznap azt ígérték, hogy igyekeznek új időpontot találni. Két nappal később Szlovákiában léptek volna fel, de azt is lefújta a zenekar. Arról nincs hír, hogy a besztercebányai buli miért maradt el. 

A budapesti koncertet szervező Green Stage Production hétfő délután egy rövid nyilatkozatot tett ki közösségi oldalára: 

"Mint azt Önök is tudják Johnny Depp rosszulléte miatt a kapunyitás előtti percekben a produkció lemondta a 07.18-i Hollywood Vampires koncertet. Mi mindent elkövettünk, hogy a show visszatérjen a turné során. Sajnálattal kell közölnünk, hogy a zenekar managementjével a tárgyalások lezárultak, és a 2023.07.18.-i Hollywood Vampires koncert, sajnos nem kerül pótlásra, így a jegyek árát visszatérítjük."

Próbáljuk megtalálni a választ arra, hogy miért nem pótolják az elmaradt koncertet. A Hollywood Vampires tagjai külön-külön is nagyon elfoglaltak, így szinte lehetetlen belátható időn belül új dátumot találni, ami mindenkinek megfelelne. Johnny Depp ősszel ugyan jön Magyarországra egy forgatás miatt, a zenekar többi tagjának is egyéb elfoglaltságai nehezíti meg az egyeztetést, ugyanis Joe Perry ősztől az Aerosmith búcsú turnéjára készül, Alice Cooper pedig szólóban koncertezik augusztustól. 

A csalódott rajongókat nehéz lesz kárpótolni, mert két egymást követő állomáson is cserben hagyták a közönséget. 

Bor és Jazz

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek