Backstage
2024-01-19

Életrajzi film készül a Red Hot Chili Peppers énekeséről

A produkciót Anthony Kiedis magyarul is olvasható memoárja, a Scar Tissue – Chili a sebbe alapján forgatják.

Megszerezte Anthony Kiedis 2004-es önéletrajzi könyvének opciós jogait a Universal Pictures. - olvasható a Variety oldalán.  A Scar Tissue című New York Times bestseller a Red Hot Chili Peppers frontemberének függőséggel való küzdelmét, díler apjával való különös viszonyát és a hetvenes-nyolcvanas évek amerikai punk rock szcénáját mutatja be.

A zenész 2016-ban azt mondta, egy ideig bánta a könyvet, mert fájdalmat okozott, de aztán felismerte a pozitív hatását.

"Kórházakban, börtönökben és iskolákban olvasták, és pozitívan hatott az emberekre. Rájöttem, hogy a könyv megírása nem önös érdekből volt fontos, hanem hogy megmutassam, hogy egy nagyon mély zuhanás után is vissza lehet jönni, eredményes, sikeres, boldog életet lehet élni. Bármilyen szégyenen, fájdalmon, nehézségen vagy kellemetlenségen mentem keresztül, tudom, hogy megérte, mert rengeteg ember jön oda hozzám, hogy a gyerekeik elolvasták és összeszedték magukat miatta."

A Universal már több alkalommal is bizonyította, hogy értő kézzel nyúl a zenészek életrajzi filmjeihez, ők készítették az Eminem életét feldolgozó 8 mérföldet is, 2022 végén pedig egy Snoop Dogg életéről készülő filmet jelentettek be.

 

Debreceni egyetemista a kézilabda világelitben

Ismerkedés régen és most

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek