Backstage
2024-01-04

Harmadszor is örökre feloszlik a Rage Against The Machine

Legalábbis Brad Wilk erre utal. Az amerikai zenekar dobosa az Instagram-oldalán 2024. január 3-án közzétett üzenetében bejelentette, hogy a Rage Against The Machine "nem fog többé turnézni".

Bár sok rajongó számított arra, hogy a Rage Against The Machine újra élőben is visszatér, a reményeiket Brad Wilk legutóbbi nyilatkozatai szertefoszlatták. A zenekar dobosa 2024. január 3-án Instagram-oldalán közzétett üzenetében bejelentette, hogy a RATM nem fog többé turnézni.

Tudom, hogy sokan várják, hogy bejelentsük az új turnéidőpontokat az összes törölt RATM koncertre. [...] Szóval, annak ellenére, hogy voltak olyan közlések, hogy ez a jövőben megtörténhet... szeretném bejelenteni, hogy a RATM (Tim, Zack, Tom és én) nem fog többé turnézni vagy élőben játszani. Sajnálom azokat, akik már nagyon várták, hogy ez megtörténjen. Nagyon szeretném,ha így lenne" - írta az Instagramon.

Rage Against The Machine már bejelentette, hogy 2019-ben visszatérő turnét szervez. A Covid járvány miatt az amerikai zenekarnak el kellett halasztania ezeket a dátumokat. Sajnos a visszatérés nem a tervek szerint alakult. A zenekar 2022-ben egyik chicagói koncertjén az énekes, Zack de la Rocha a színpadon megsérült, így a zenekar kénytelen volt lemondani európai és brit turnéját. Ezután 2022 decemberében Tim Commerford, a zenekar basszusgitárosa bejelntette, hogy prosztatarákja van.

A zenekar többi tagja egyelőre nem reagált Wilk közleményére, ugyanakkor beszédes, hogy tavaly novemberben Tom Morello volt a Rage Against The Machine egyetlen tagja, aki részt vett az ünnepségen, amikor a zenekart beiktatták Rock And Roll Hall Of Fame hírességek csarnokába a New York-i Barclays Centerben.

Mi vár ránk 2024-ben a csillagjegyünk szerint!

Polgármesteri évértékelő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek