Backstage
2023-11-27

Taylor Swift nagysikerű koncertfilmje hamarosan online is nézhető

Aki moziban nézte meg az Eras Tour koncertfilmet, annak is érdemes lesz újra néznie, ugyanis plusz dalok kerültek bele az online változatba, és ezt maga az énekesnő jelentette be Instagram oldalán.

Tehát hamarosan felkerül streamingre is a korábban a mozikban látható, és ott minden rekordot megdöntő koncertfilmje, melyet Taylor Swift az alábbi szavakkal jelentette be:

"Szóval, jön a születésnapom, és azt gondoltam, jó lenne idén együtt ünnepelni azzal, hogy lehetővé tennénk számotokra a The Eras Tour végignézését az otthonotokban is. Örömmel jelentem, hogy a film bővített verziója elérhető lesz Amerikában, Kanadában és más országokban, a Wildest Dreams, a The Archer és a Long Live dalokkal, hamarosan… Igen, kitaláltátok, december 13-án!"

Taylor Swift 2023. március 17-én kezdett bele az Eras Tour koncertsorozatba, és jelen állás szerint 2024. december 8-án fogja lezárni. A 3,5 órás, gondosan megszerkesztett, látványos műsorsorozat már most minden idők második legtöbb bevételt hozó turnéja, csak Elton John búcsúkoncertjei termeltek több pénzt - ő 330 show-val 939,1 millió dollárt hozott össze, míg Swift 56 fellépés után tart 780 milliónál. A Magyarországon bemutatott koncertfilm is messze megelőzött minden valaha készült koncertfilmet a maga (egyelőre) csaknem 250 millió dolláros bevételeivel.

Az Eras Tour december 13-án, Swift születésnapján lesz először online nézhető a film bővített változata, amiben a Wildest Dreams, a The Archer, és a Long Live is elhangzik, melyek a mozis változatban nem szerepeltek. Egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában fogják digitálisan árusítani, azt, hogy más országokban mikortól lesz legális úton megtekinthető, még nem jelentették be.

 

A Debreceni Advent gyertyagyújtásai és szakrális, közösségi programjai

Madárbarátok kalendáriuma

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek