Backstage
2023-10-02

A Green Day egy videóval üzent a rajongóknak – Új album?

A Green Day új weboldalt indított The American Dream Is Killing Me címmel, és megosztott egy 33 másodperces kedvcsináló videót.

Amikor az október elkezdődik, a Green Day rendszerint felébreszti a rajongókat az interneten. (a Wake Me Up When September Ends című dal miatt). Ilyenkor mindig bejelentenek valamit, de ebben az évben a banda egy rejtélyes videót tett közzé a közösségi médiában, mert készülnek valamire.

A punk - rock legendák nemrég mutattak be egy új, 33 másodperces kedvcsináló videót, amelyben a frontember, Billie Joe Armstrong lekapcsolja az ébresztőóráját. Ami teljesen úgy hangzik, mintha egy új Green Day dal lenne. Billie felül az ágyban, és bámul egy naptárt a falon, amelyen több jelentős dátum is szerepel októberben: ott van október 1-je, amelyen az áll, hogy „ÉBREDJ FEL!!”, a hónap végére pedig Halloween van beírva.

Green-Day-October-2023-teaser-video-header.jpg (1008×567)

A naptárban jelölve van még október 21 és 22, a „WWWY!” megjegyzéssel, ami a Green Day  fellépésére utal a When We Were Young Fesztiválon, ahol a blink-182 mellett ők is headliner zenekarként érkeznek. De ami talán a legizgalmasabb, az október 24-i dátum. Nincs rá írva semmi, de piros tollal van bekarikázva.

A videót a theamericandreamiskillingme.com oldalon lehet megnézni, és a „szundi”  (snooze)  gomb kattintása után megadhatjuk az adatainkat, ezzel pedig megrendelhetjük az október 24-i ébresztést.

Remélhetőleg ez az egész egy kedvcsináló és az új album megjelenési dátuma lesz az október végi időpont, ugyanis a Green Day júliusban egy fesztiválon élőben előadott egy vadonatúj dalt, az 1981-et, és tavaly év végén is megerősítették, hogy az új lemezük felvételén dolgoznak Londonban és Los Angelesben.

 

Sikeres nyílt nap az E-sport Központban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek